Acasă Politic Tătaru a dat explicații halucinante despre cei 23 de fotbaliști cu teste...

Tătaru a dat explicații halucinante despre cei 23 de fotbaliști cu teste fals-pozitive

DISTRIBUIȚI

CFR Cluj s-a confruntat cu o situație delicată după ce în cadrul clubului au fost confirmate 26 de cazuri de COVID-19, dar ulterior, 23 de rezultate la retestare au ieșit negative.

Situația confuză din ultima perioadă îi va face pe cei de la CFR să acționeze în instanță clinica din București unde au fost testați pozitiv membrii echipei, care, ulterior, la următoarele două testări, efectuate în Cluj, au ieșit ”negativi”. „În urma investigațiilor si retestărilor efectuate în ultimele zile s-a dovedit faptul că din totalul de 23 de persoane depistate pozitiv NICIUNA nu este si nici nu a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2, așadar testele efectuate inițial au fost fals-pozitive”, se arată, printre altele, în comunicatul emis de CFR Cluj.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a încercat să explice cumva această întâmplare. Priviți cum curg cuvintele lui unul după altul fără niciun sens iar după ce terminați de citit încercați să exprimați într-o frază „prin meandrele concretului” ce a vrut să spună politrucul:

„Lucrându-se în serie, există şi o probabilitate ca aceste teste să fie toate la fel, negative sau pozitive. Rezultatul unui test ţine foarte mult de aparat, de reactivi, de partea umană care lucrează.

Dacă reactivii nu au fost de o anumită calitate, putem să ne aşteptăm la acest rezultat, mai ales că erau la toate testele care s-au făcut, fals pozitive, prima dată şi negative, a doua oară. Fiecare punct de lucru îşi achiziţionează, în funcţie de aparatul pe care îl are, şi reactivii, şi testele.

Se poate întâmpla. Eu prefer, ca profesionist, să judec un caz sau un rezultat într-un context clinic şi să repet acel test de câte ori e nevoie.”, a declarat Nelu Tătaru, la Digi24

 

 

1 COMENTARIU

  1. Au , algoritm bun ” : carantinează oameni sănătoși. Cu bolnavii e de lucru!!! Softul îi alege pe sănătoși ca bolnavi și VICEVERSA…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.