Acasă Politic Tudorel Toader spune că Olguța Vasilescu este o proastă

Tudorel Toader spune că Olguța Vasilescu este o proastă

DISTRIBUIȚI

Pentru a scăpa de răspunderea ca fost ministru al Justiției pentru amenda de 3.000.000 de Euro încasată de România pentru netraspunerea până în iunie 2017 a Directivei Europene privind Spălarea banilor, Tudorel Toader a explicat că el a vrut să dea OUG pentru implementare dar s-a opus ministrul Muncii Olguța Vasilescu.
Imediat Olguța a ripostat pe contul său de Facebook: „Inteleg ca Tudorel Toader ma amesteca in nerealizarile lui ca ministru al Justitiei. Am avut multe contre cu el, fiindca avizele pe ordonantele de urgenta pe care le emiteam ca ministru al Muncii veneau totdeauna cu mare intarziere. Dar habar nu am de vreo directiva pe care trebuia el sa o transpuna in legislatie si inteleg ca oricum subiectul era paralel cu legislatia pe munca.”

Tudorel Toader a continuat și a catalogat-o drept proastă pe Olguța: „Precizare ! Ca sa iti aduci aminte trebuie sa ai…minte, dar poate ne ajuta transcriptul de la Guvern. ” Ce vor spune alegatorii nostri din strainatate, despre asa masura” a mai adaugat respectiva doamna. Au fost argumentele pentru care nu s-a agreat promovarea unei OUG pentru transpunerea Directivei privind spalarea banilor. PS: ulterior, in spatiul public, s-a vorbit ceva si despre actiunile la purtator”, a scris Tudorel Toader pe Facebook. Definiția cuvântului prost din DEX este de om fără minte.

Remarcăm lipsa celor 7 ani de-acasă ai membrilor guvernului PSD condus de agramata Viorica Dăncilă.

Precizare !Ca sa iti aduci aminte trebuie sa ai…minte, dar poate ne ajuta transcriptul de la Guvern. " Ce vor spune…

Publicată de Tudorel Toader pe Sâmbătă, 18 iulie 2020

1 COMENTARIU

  1. Pentru a salva ROMANIA si a elimina din viata publica NULITATILE ORDINARE, SE IMPUNE INSTRUIREA SI EXAMINAREA OBLIGATORIE LA NIVEL NATIONAL A CELOR CE VOR SA DETINA FUNCTII CE IMPUN CUNOASTEREA STIINTIFICA A NOTIUNILOR CARE SE REFERA LA „INTERESUL NATIONAL” SI „INTERRESUL PUBIC ”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.