Home Social Bărbat mort într-un incendiu în Râmnicu Vâlcea

Bărbat mort într-un incendiu în Râmnicu Vâlcea

DISTRIBUIŢI

Un bărbat imobilizat la pat și-a pierdut viața, vineri dimineață, în urma unui incendiu izbucnit în apartamentul său dintr-un bloc din Râmnicu Vâlcea. Pompierii i-au evacuat pe toți cei 30 de locatari ai imobilului, zece persoane primind îngrijiri medicale după ce au suferit atacuri de panică.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vâlcea, incendiul s-a produs vineri dimineață într-un apartament situat la parterul unui bloc din cartierul Ostroveni din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Incendiul, izbucnit de la o țigară uitată aprinsă, a cuprins dormitorul locuinței și a ars mocnit până în momentul în care geamul camerei s-a spart și vecinii au observat fumul, sunând la 112.

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului, au oprit alimentarea cu gaz și energie electrică a întregului imobil și i-au evacuat, preventiv, pe toți cei 30 de locatari de pe scara unde s-a produs incendiul.

 

Zece persoane au suferit atacuri de panică, primind ajutor medical la fața locului de la echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanță și SMURD. După lichidarea incendiului, un bărbat de 69 de ani, bolnav cronic și imobilizat la pat, a fost găsit mort în dormitorul locuinței. În urma incendiului toate bunurile din apartamentul cuprins de flăcări au fost distruse.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.