DISTRIBUIȚI
barbie

Corina Sînziana este fără doar și poate una dintre cele mai sexy doctorițe din România. Frumoasa blondă lucrează la Spitalul Clinic Județean Mureș, dar pasiunea ei pentru make-up și alte tehnici de înfrumusețare o fac să arate ca o adevărată păpușă Barbie.

Cine nu și-ar dori să fie tratat de asemenea frumusețe? O doctoriță de numai 27 de ani din Mureș își răvășește zi de zi pacienții, dar și admiratorii de pe Facebook. Corina Sînziana lucrează la Spitalul Clinic Județean Mureș și își ia meseria foarte în serios. Toți o apreciază pentru profesionalismul ei, dar mai are și un alt mare atu: este incredibil de frumoasă și de sexy!
Corina reușește să-și găsească timp, atunci când nu este de gardă, și să se îngrijească astfel încât să arate ca o păpușă Barbie, așa cum o strigă inclusiv prietenii ei. Vezi galeria foto AICI

1 COMENTARIU

  1. Ce bine ar fi pentru pacienti, daca tot timpul pe care il dedica acest medic pasiunii ei pentru make-up și alte tehnici de înfrumusețare, ar fi dedicat de fapt studiului informațiilor noi și în continuă dezvoltare din domeniul medicinei… zic si eu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.