Acasă Actualitate Atenție la țânțarii din capitală! Încă un caz de infectare cu West...

Atenție la țânțarii din capitală! Încă un caz de infectare cu West Nile confirmat în România

DISTRIBUIȚI

Conform datelor furnizate Ministerului Sănătăţii de către Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile, de la începutul supravegherii, din data de 2 mai 2018 și până în 26 iulie 2018 au fost înregistrate 5 cazuri de meningite/meningo-encefalite cu virus West Nile ( 2 în Dolj și câte un caz în Iași, Brăila și Olt), și niciun deces. Ministerul Sănătății recomandă autorităţilor locale să ia măsuri de dezinsecție în localităţi, cât mai curând posibil, pentru a preveni răspândirea.
Virusul West Nile a fost confirmat la Bacău la un pacient în vârstă de 75 de ani. Direcţia de Sănătate Publică Bacău a alertat instituţiile abilitate pentru monitorizarea atentă a situaţiei.
Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bacău au declarat miercuri că pacientul a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Citește ce spune DSP Bacău AICI.

Vezi cum din ce în ce mai penibilă, Firea face ședințe contra țânțarilor și înființează o linie telefonică pentru bucureștenii care vor să facă sesizări contra țânțarilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.