Acasă Social Nici o afacere nu-i prea mica

Nici o afacere nu-i prea mica

DISTRIBUIȚI

Poate proverbialul si atat de hulitul salam de soia sa umple casa de bani a unui intreprinzator? Dar masina de cusut, este ea sursa unor venituri demne de luat in seama? Daca ai o camera video, situatia bugetului tau se va redresa vizibil? Cat de rentabil este sa cunosti una sau mai multe limbi straine?

Cu siguranta ca dupa 1989 multi s-au intrebat cel putin o data daca n-ar fi in stare sa lucreze si altfel decat asteptand traditionala chenzina de bugetar. In conditiile dure ale tranzitiei, nu toata lumea poate cumpara vapoare, combinate siderurgice ori cateva sute de hectare de teren petrolifer, pentru a pune pe picioare un business de milioane de dolari. Insa oamenii care au curajul sa porneasca o afacere pe cont propriu, oricat ar parea ea de marunta sau de… neobisnuita, daca sunt suficient de tenaci pentru a infrunta birocratia si fauna economiei subterane, isi pot imbunatati simtitor viata.

Pagina de fata isi propune sa va prezinte, periodic, cat mai multe exemple de urmat, ori macar puncte de plecare pentru idei personale care se pot transforma intr-o buna zi in conturi bancare. Cititi-le cu atentie si, dupa cum va fi cazul, cu un dram de critica ori de toleranta constructiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.