Acasă Social Pintea, atac furibund la cei cărora li s-au diminuat salariile: de ce...

Pintea, atac furibund la cei cărora li s-au diminuat salariile: de ce au cerut unor pacienți să aducă seringi și medicamente

DISTRIBUIȚI

Mii de angajaţi din sistemul de sănătate au ieșit în stradă şi au reclamat scăderea salariilor. Guvernul a promis măriri, dar unii dintre ei s-au trezit că au salariile mai mici. Au venit şi cu fluturaşii ca să demonstreze scăderile veniturilor. După ce aseară ministrul Pintea s-a declarat nemulțumită de medici și asistenți, în această seară, în direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, aceasta a vorbit despre scăderi, dar i-a atacat dur pe protestatari.

Pintea s-a enervat pe cei care au sporuri maxime. „Este vorba de o majorare clară a salariilor în sănătate. Peste 90% din personal a avut creşteri. O anumită categorie a avut parte de scăderi, dar nu aşa dramatice precum s-a spus. Am găsit soluţii pentru aceste probleme. O parte din lucruri s-au mai domolit. Sunt nelămurită de ce trebuie să se ia sporuri maxime. Mă întreb cum am tratat pacienţii. Mă întreb de ce unor pacienţi li s-a cerut să vină de acasă cu medicamente şi seringi”, i-a atacat ministrul pe protestatari.

Adică, înțelegem noi din spusele doamnei ministru, scăderea salariilor este o pedeapsă pentru că unor pacienți li s-au cerut să aducă de acasă seringi și medicamente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.