Acasă Social Psihoza -Cantastim-

Psihoza -Cantastim-

DISTRIBUIȚI

– Sute de oameni s-au inghesuit, ieri, la poarta Institutului Cantacuzino pentru a-si procura un ser, despre care se spune ca are proprietati miraculose

– Institutul a avut cea mai mare vanzare inregistrata de la infiintarea sa: 1.400 de cutii vandute intr-o singura zi

– Conducerea unitatii medicale afirma ca numarul mare de cereri s-a datorat mediatizarii excesive a produsului

– Doctorul Andrei Olinescu, inventatorul -Cantastim-, afirma ca serul normalizeaza functiile de aparare ale organismului.

Ieri, Institutul Cantacuzino din Bucuresti a cunoscut cea mai mare vanzare din istoria existentei sale: intr-o singura zi, au fost vandute 1.400 de cutii de Cantastim.

Conducerea institutului considera ca cererea neobisnuita de Cantastim si problemele care au aparut in aceasta situatie au fost generate de medicii care prescriu pacientilor acest medicament, pentru orice fel de boli, precum si de campania mediatica promovata, in ultimul timp, de inventatorul produsului.

Profesorul Marian Negut, director de productie al Institutului Cantacuzino, sustine ca numarul de cutii scoase la vanzare ar fi trebuit sa acopere necesarul: -O cutie ii ajunge unui pacient pentru cinci saptamani. Acum se vand maximum doua cutii, iar urmatorul lot de produs va fi scos pe piata la inceputul lunii mai. Ultima data, produsul a fost vandut la sfarsitul lunii ianuarie, dar atunci cererea nu a fost atat de mare. Dupa ce profesorul Olinescu a laudat medicamentul pe un post de televiziune, oamenii s-au imbulzit sa-l cumpere fara sa tina seama de prescriptia acestuia-.

Cateva sute de persoane s-au ingramadit la poarta unitatii sanitare, inca de marti seara, pentru a-si procura acest ser, despre care cred ca are puteri miraculoase, desi inventatorul acestuia, Andrei Olinescu, a avertizat, in numeroase randuri, ca serul are proprietati de normalizare a functiilor de aparare ale organismului. O data cu punerea in vanzare a noului lot, aglomeratia a crescut, iar cateva persoane care stateau la coada au lesinat, fiind necesara interventia personalului medical. Pentru a face ordine, conducerea unitatii a cerut aducerea catorva politisti in zona.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.