Home Special 10 milioane de dolari pentru locuintele militarilor

10 milioane de dolari pentru locuintele militarilor

DISTRIBUIŢI

Guvernul a autorizat Ministerul Apararii Nationale sa contracteze un credit revolving, in valoare de zece milioane de dolari, pentru asigurarea resurselor financiare necesare derularii proiectului -Microcartier Drumul Taberei-, in vederea construirii de locuinte pentru personalul ministerului.

Creditul va fi garantat integral de Ministerul Finantelor Publice printr-o scrisoare de garantie guvernamentala cu valabilitate de un an si o luna de la data incheierii contractului de finantare, cu posibilitatea de prelungire a termenului de valabilitate. Rambursarea creditului extern, plata dobanzilor, a comisioanelor si a spezelor bancare se realizeaza din fondurile obtinute prin vanzarea locuintelor.

Solicitarea de locuinte, in tara, depaseste numarul de 10.000 de apartamente. Numai la nivelul garnizoanei Bucuresti, cererea actuala este de 2.500 de apartamente. La nivelul intregii tari este asigurat in acest an, prin investitii, un numar de 40 de apartamente cu doua si trei camere destinate militarilor.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.