Home Special Garaj pe patru etaje in Piata Mihai Viteazul din Cluj-Napoca

Garaj pe patru etaje in Piata Mihai Viteazul din Cluj-Napoca

DISTRIBUIŢI

Criza locurilor de parcare din zona centrala a Clujului va fi rezolvata, sustin reprezentantii administratiei locale, prin construirea unui garaj public supraetajat in Piata Mihai Viteazul.

Acesta va avea patru etaje si spatii comerciale la parter. Capacitatea va fi de 400 de locuri de parcare, costurile ridicandu-se la peste 350 miliarde de lei, mai bine de un sfert din bugetul municipalitatii. Locul ales pentru garaj este situat in zona tarabelor din Piata Mihai Viteazul, unde-si vand marfa, in momentul de fata, comerciantii din Republica Moldova. Amplasarea garajului va insemna desfiintarea acestor tarabe, au precizat reprezentantii Primariei.

Primarul Gheorghe Funar spune ca suma necesara acestei investitii va fi obtinuta prin emiterea unor obligatiuni municipale, existand si oferte din partea unor oameni de afaceri dispusi sa investeasca in acest proiect. Primaria intentioneaza sa realizeze si o parcare supraetajata pe strada Albac, in suprafata de 2.800 de mp, pentru acoperirea solicitarilor de parcare din cartierul Gheorgheni. Un alt proiect vizeaza construirea unui parking subteran in Piata Avram Iancu.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.