Acasă Sport Cosmin Contra critică neregulile din Liga I

Cosmin Contra critică neregulile din Liga I

DISTRIBUIȚI

Unul dintre cei mai buni jucători ai naționalei României de fotbal la recent încheiatul Campionat European din Austria și Elveția, fundașul Cosmin Contra, a dezvăluit presei spaniole că principalele motive pentru care nu a revenit în campionatul intern sunt metodele "ciudate" pe care le folosesc oficialii cluburilor în vederea obținerii de performanțe.

La scurt timp după ce a semnat continuarea colaborării sportive cu formația de primă ligă, Getafe, "Guriță" a declarat cotidianului sportiv "AS" că a avut oferte bune din România, dar a decis să rămână în Spania încă un sezon, deoarece în Liga I se petrec "lucruri ciudate". "Am o problemă de familie și de aceea intenționam să mă întorc acasă, dar la final ideile mele nu au coincis cu cele ale conducerii sportive. Am avut oferte bune din România. Dinamo îmi oferea un contract bun ca jucător și apoi să rămân ca antrenor. Am decis să continui pentru că îmi place aici, am o relație bună cu președintele și cu coechipierii mei. Apoi, în fotbalul românesc se petrec lucruri ciudate…", a spus Contra. Internaționalul român a oferit imediat explicații cu privire la aceste "lucruri ciudate": "Ce s-a întâmplat la meciul pierdut de Rapid cu Steaua și cu Becali, proprietarul clubului, pe care l-au prins încercând să premieze echipele care jucau contra Clujului, adversara la titlu. Nu există profesionalismul de aici", a conchis el, făcând o paralelă între fotbalul românesc și cel spaniol.
Aflat la al patrulea său sezon la această echipă, fundașul român a afirmat că i-ar plăcea să rămână mai mult timp la Getafe, dar acest lucru depinde atât de evoluțiile sale, cât și de preferințele noului antrenor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.