Acasă Sport Mircea Lucescu isi va prelungi contractul la Istanbul

Mircea Lucescu isi va prelungi contractul la Istanbul

DISTRIBUIȚI

Eforturile sustinute ale -bastanilor- Galatei (mai putin unul dintre vicepresedinti) au avut castig de cauza: aureolat de rezultatele foarte bune din ultima vreme, antrenorul Mircea Lucescu va semna, in zilele urmatoare, o prelungire, pentru o perioada de doi ani, a contractului sau cu Galatasaray Istanbul.

In ziarul -Fotomac- se mentioneaza ca tehnicianul roman a avut, marti seara, o intrevedere cu vicepresedintele clubului din Istanbul, Fatih Altayli, si cu responsabilul gruparii turce Ozer Saracoglu, care l-au convins sa accepte prelungirea contractului. Initial, raspunsul lui Lucescu a fost negativ, antrenorul roman argumentand ca este posibil ca noua conducere a clubului, care va fi aleasa in cadrul Adunarii Generale din luna martie, sa nu doreasca ca el sa ramana la Galatasaray. -Mai bine sa discutam din nou in luna mai-, le-a spus Lucescu lui Altayli si lui Saracoglu, potrivit -Fotomac-.

Jurnalul turc precizeaza ca responsabilii gruparii din Istanbul au apreciat ca temerile lui Lucescu sunt neintemeiate. -Sunt convins ca si noua conducere a clubului va dori sa-si continue colaborarea cu dumneavoastra. Cunoasteti aceasta grupare foarte bine si noi dorim sa colaboram inca ani buni de acum inainte. Haideti sa rezolvam aceasta problema acum-, i-a spus, potrivit -Fotomac-, Altayli lui Lucescu.

Tehnicianul roman a acceptat sa semneze prelungirea contractului in zilele urmatoare. Conform cotidianului -Fotomac-, Mircea Lucescu a comunicat celor doi responsabili ai Clubului Galatasaray si numele a doi jucatori pe care ar dori sa-i achizitioneze pentru sezonul viitor.

Conducerea Clubului Galatasaray i-a mai propus lui Lucescu de doua ori, in cursul lunii ianuarie, prelungirea contractului, dar antrenorul roman a refuzat aceste propuneri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.