Acasă Sport România exultă: Simona Halep a câștigat Wimbledon, al doilea trofeu de Grand...

România exultă: Simona Halep a câștigat Wimbledon, al doilea trofeu de Grand Slam din carieră

DISTRIBUIȚI

Simona Halep a fost fabuloasă în finala turneului de la Wimbledon contra Serenei Williams și a câștigat marele trofeu al turneului de Grand Slam, după ce s-a impus în fața americancei cu scorul de 6-2, 6-2.

Simona Halep, noua regină a tenisului mondial a împărtăşit bucuria teribilă a izbândei cu milioanele de telespectatori români care au suspinat la fiecare minge alături de familii sau prieteni. În toată țara, finala a fost un real eveniment, românii urmărind împreună la terase sau strângându-se acasă în fața televizorului cu rudele sau prietenii.

„Niciodată nu am jucat un meci mai bun. A fost cel mai bun meci. Am lucrat mult pentru a ajunge aici, pentru a juca în faţa Curţii Regale. Am avut emoţii înainte de meci, dar am ştiut că nu e timp de așa ceva. Am intrat pe teren şi am dat tot ce am putut. E ceva special şi nu voi uita niciodată această zi. A fost visul mamei mele, spuneau că dacă vreau să fac ceva în tenis, trebuie să câştig Wimbledon. Îi mulţumesc mamei mele!

Am lucrat mult pentru a schimba planul de joc, nu a fost uşor, aici nu prea pot alerga la fel de mult, dar am început să simt jocul, să ştiu ce să fac cu mingea. Abia aştept să mă întorc la anul. Părinţilor, familiei, vă mulţumesc! Nu aş fi aici fără voi. Fără voi, nici nu m-aş fi născut (n.r. – râde). Echipei mele, lui Darren Cahill. Vă mulţumesc mult! Aş vrea să-i mulţumesc ţării mele, pentru că mă susţine oriunde aş juca. A fost uimitor. Vă mulţumesc! Le mulţumesc şi celor din familia Regală. A fost o onoare să câştig la Wimbledon!’, a declarat Simona Halep, la finalul meciului cu Serena Williams.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.