Acasă Sport Simona Halep va primi Ordinul Național „Steaua României” de la președintele Klaus...

Simona Halep va primi Ordinul Național „Steaua României” de la președintele Klaus Iohannis

DISTRIBUIȚI

Președintele României, Klaus Iohannis, a decis să îi acorde Ordinul Național „Steaua României” Simonei Halep, după câştigarea trofeului de la Wimbledon. Articol de Valentina Postelnicu, Luni, 15 iulie 2019, 15:05 „Ca urmare a performanței extraordinare obținute la Turneul de Tenis de la Wimbledon, precum și în semn de recunoaștere și apreciere pentru întreaga activitate, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a decis acordarea celei mai înalte distincții a statului român, Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler, sportivei Simona Halep, a anunţat Administraţia Prezidenţială.
În comunicat se mai precizează că, „prin dăruirea, devotamentul și profesionalismul său, demonstrate atât pe terenul de tenis, cât și în afara sa, Simona Halep a promovat numele țării noastre în întreaga lume. Simona Halep este un model pentru tânăra generație, iar implicarea sa în popularizarea tenisului în rândul copiilor reprezintă un uriaș câștig pentru sportul românesc”.
Ceremonia de decorare va avea loc la Palatul Cotroceni, la o dată care va fi comunicată ulterior. Simona Halep a devenit, sâmbătă, prima jucătoare de tenis din România care câștigă turneul de Mare Șlem de la Wimbledon. Românca a învins-o în finală pe Serena Williams, cu scorul 6-2 6-2. Pentru Simona Halep, este al doilea turneu de Mare Șlem câștigat, după cel de la Roland Garrros, cucerit în anul 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.