Acasă Știință Americanii, campioni ai invențiilor trăznite

Americanii, campioni ai invențiilor trăznite

DISTRIBUIȚI

De la homo sapiens la homo faber, omul a reușit în permanență să își creeze lucrurile necesare pentru a-și simplifica existența, lucruri utile vieții de zi cu zi, progresând de la an la an spre tehnologia pe care o cunoaștem azi. Ce-i drept, sunt și invenții de care rasa umană nu ar trebui să fie mândră, cum ar fi pușca, pistolul și mai târziu bomba nucleară, dar, iată că există oameni ce caută să-și pună imaginația la lucru și care creează obiecte ce așază pe fețele noastre un zâmbet și de cele mai multe ori sunt și foarte folositoare.

Cei mai trăzniți inventatori trebuie să fie cu siguranță americanii. Aceștia născocesc tot felul de gadget-uri la care noi nici nu ne-am gândi vreodată. Iată câteva din invențiile lor deja brevetate.
La orice magazin cu accesorii pentru animale veți găsi lese pentru câini și pisici, dar, din păcate, nu și pentru alte animale. Pe viitor s-ar putea să intrați într-un astfel de loc și să găsiți lese pentru șerpi. Lesa, recent inventată, dispune de un dispozitiv de neutralizare a șarpelui, care îi permite acestuia să se plimbe liniștit dar nu să plece de lângă stăpânul lui.
Una dintre cele mai mari probleme ale americanilor este obezitatea, cauzată și de faptul ca aceștia mănâncă foarte repde. Conștient de acest lucru, un inventator curajos a realizat o furculiță care are un semafor! Cum funcționează? Foarte simplu: Dacă becul aprins pe mânerul tacâmului este verde, poți mânca liniștit, iar dacă e roșu trebuie să aștepți până se schimbă culoarea.
O altă invenție utilă este scutecul cu alarmă. Acest obiect "revoluționar" este dotat cu un senzor care activează un beculeț și o alarmă în momentul în care se îmbibă cu o cantitate de lichid. În acest fel, când sugarul începe să plângă și alarma pornește, părinții merg la sigur, știind că acesta trebuie schimbat.
Clipsul pentru buze face mare senzație printre femei. El nu a fost proiectat să închidă gura nevestelor cicălitoare, ci să le-o modeleze. Acest accesoriu cosmetic se așază pe buza superioară, dându-i o formă mai voluptuoasă și mai senzuală.
"Burta de la bere" a căpătat un nou înțeles sub mâinile inventatorilor. Un american a brevetat o burtă artificială ce se atașază peste cea normală, sub îmbrăcăminte și se poate umple cu bere sau alt lichid preferat. Dacă vă întrebați la ce am putea folosi așa ceva, mai ales că toți încearcă să scape de burtă, gândiți-vă că la stadion sau în alte locuri publice, teoretic nu este permis accesul cu băuturi alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.