Home Actualitate Agerpres a publicat fișierul audio cu interviul pro-vaccinare al arhimandritului Ciprian Grădinaru...

Agerpres a publicat fișierul audio cu interviul pro-vaccinare al arhimandritului Ciprian Grădinaru după ce acesta a acuzat la RTV că nimeni nu l-a întrebat de vaccinare

DISTRIBUIŢI

Victor Ciutacu a prezentat în emisiunea sa un interviu cu Arhimandritul Ciprian Grădinaru, eclesiarh al Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului în care acesta neagă că a declarat pentru Agerpres că susține vaccinarea și că se va vaccina. El acuză Agerpres că s-a folosit de numele său. Imediat, Agerpres a publicat fișierul audio cu interviul acordat de Ciprian Grădinaru.

Ce a declarat arhimandritul la România TV

”Sunt teorii și vorbesc mulți în numele meu. La mine nu a venit nimeni ca să mă întrebe dacă m-am vaccinat sau nu m-am vaccinat și nimeni nu m-a întrebat dacă susțin sau nu susțin vaccinarea. Este o problemă de conștiință a fiecăruia, dacă se vaccinează sau dacă nu se vaccinează. Nu poți să îi impui omului să se vaccineze sau să nu se vaccineze. Este libertatea fiecăruia dacă trebuie să se vaccineze. Aceste vaccinuri sunt vaccinuri experimentale, care, dacă citiți pe prospectul lor, însuși producătorul nu își asumă urmările și consecințele. Semnezi pe propria conștiință urmările pe care ți le asumi dacă te vaccinezi. Este o responsabilitate sau o libertate a fiecăruia dacă se vaccinează. Te folosești ca în reclamă! Asta e problema lor. Problema care se pune, sensibilă, nu a venit nimeni ca să mă întrebe pe mine personal dacă m-am vaccinat sau nu m-am vaccinat, dacă susțin sau nu susțin vaccinul. Mai mult decât atât, vorbesc în numele meu ca să îmi folosească numele, pentru că consideră că prezint o credibilitate și se folosesc de acest nume.”, a spus, la România TV, Ciprian Grădinaru.

Video aici, de la minutul 6.15

Ce a declarat arhimandritul jurnalistului AGERPRES

„Ca orice pandemie care a mai fost în istoria omenirii – şi ştim că toţi când am fost micuţi am făcut acele vaccinuri neobligatorii, dar necesare, de rujeolă, de gripă, de tifos, boli pe care ştiinţa le-a eradicat – şi acest virus nu va trece fără un vaccin, chiar dacă sunt îndoieli, chiar dacă sunt multe suspiciuni, chiar dacă sunt multe contraziceri, chiar dacă sunt multe reacţii adverse de la vaccinuri care sunt actualmente pe piaţă. Un vaccin va scoate din omenire acest virus greu, care a curmat atâtea vieţi, care a fost nemilos cu oameni valoroşi care nu mai sunt printre noi. Ca duhovnic am rămas uimit să constat acest lucru. Primeam telefon: ‘m-am internat în spital’, ‘sunt la terapie intensivă’. Apoi mă sunau apropiaţi: ‘l-au intubat’ şi, imediat, următorul telefon: ‘Părinte, a decedat’. Este un virus necruţător, căruia mulţi nu i-au putut face faţă. Ştim că este prezent printre noi şi bântuie ucigător, dar cu ajutorul Bunului Dumnezeu, cu ajutorul oamenilor luminaţi ai lui Dumnezeu, care vor crea un vaccin adecvat, o să scăpăm de el”, a declarat arhim. Grădinaru.

„Dar trebuie să mă vaccinez pentru că sunt conştient că singurul lucru este vaccinul. Trebuie să fim conştienţi de realitatea asta. Nu putem să fim în extrema asta a indiferenţei că o să treacă aşa de la sine. Trebuie să avem o responsabilitate faţă de noi şi faţă de apropiaţii noştri. Şi creştinismul este o libertate plină de responsabilităţi, nu un sistem filosofic. Pentru că Mântuitorul spune ‘cel ce vrea să vină după mine’. Totul este la modul sugestiv, nu la modul imperativ: doar cel ce vrea”, a arătat Ciprian Grădinaru.

Audio aici, la finalul articolului de la minutul 3.00.

Firesc ar fi ca Victor Ciutacu să-l intervieveze din nou pe Grădinaru pentru a prezenta scuze jurnaliștilor AGERPRES care niciodată nu au inventat un interviu.

Citește și În seara de Înviere, Patriarhul Daniel a îndemnat credincioșii să se vaccineze

 

2 ARII

  1. Era de asteptat ca h………ua Romania tv, in frunte cu EDITAT sef, Victor Ciutacu, sa minta. Nu este pentru prima data cand o face. Nu va asteptati sa dea vreo dezmintire. Nu-i sta in caracter.

  2. Victor Ciutacu este descris in Memoriile lui Rizea cu amanunate absolut picante, din care reiese cu subiect si predicat ca ar fi trebuit sa raspunda in fata legii pentru diverse matrapazlacuri cu iz penal, insa anturajul sau este de departe unul extrem de bine plasat in cercurile de putere finaciara trans-partinica din Romania, ceea ce-i confera imunitate in fata legii.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.