Acasă Actualitate Angajați din Radio România: Georgică Severin a PSDizat total instituția prin afaceri...

Angajați din Radio România: Georgică Severin a PSDizat total instituția prin afaceri dubioase

DISTRIBUIȚI

Grupul pentru Libertatea de Exprimare în SRR lansează noi acuzații la adresa lui Georgică Severin: „Cerem DNA și ANI să se autosesizeze legat de ceea ce presa semnalează de ceva timp, referitor la nababul PSD de la SRR. Este vorba de pesedizarea prin acte de corupție a Radioului Public.

Societatea Română de Radiodifuziune este condusă de aproape doi ani de un parvenit politic, numit de PSD, a cărui declarație de avere, poate că presa nu a studiat-o până acum. Vă punem la dispoziție link-urile, unde puteți studia declarațiile sale de avere.

http://www.srr.ro/files/CY1923/50/gs.pdf

http://www.srr.ro/files/CY1923/64%20-%20avere%20si%20interese/SeverinGeorgica-AveresiInterese-14.06.2018.pdf

La audierea sa în comisia de Cultura și Mass Media, în aprilie 2019, președintele Comisiei, deputatul PNL Gigel Știrbu l-a întrebat pe baronul PSD de ce are un salariu uriaș din bani publici.

Evident, că nababul PSD a evitat răspunsul și a anunțat că-i va putea fi consultată declarația de avere abia în iunie. Cu tupeu ! Însă, până atunci, ne-am lămurit că e vorba de 7000 de euro dar și de peste 20 de terenuri și locuințe, dar și ÎMPRUMUTURI DE LA MAMA SA, o pensionară.

După cum vă puteți convinge accesând cele două documente, ele se deosebesc în principal prin secțiunea IV („Active financiare la 31 decembrie 2016”), punctul 1 („Conturi și depozite bancare, fonduri de investiții, forme echivalente de economisire și investire, dacă valoarea însumată a tuturor acestora depășește 5.000 Euro”.

Familia PSD istului de la radio, Georgica Severin locuieste in Telega, din Prahova, asa ca cele mai multe proprietati sunt acolo. In Campina, Severin are o casa si trei apartamente. In anul 2016, Georgica Severin a vândut un teren in valoare de 266.470 de lei.

Pentru a-și păstra sinecura data de Dragnea, Georgică Severin a politizat SRR și pregătește manipularea informației în campaniile electorale ce vor urma. Așadar 90% dintre funcțiile editorial de conducere (redactor-șef, redactor-șef adjunct, producători) sunt ocupate prin delegație, fără concurs. Ne-am uitat cu atenție, iar persoanele numite cu delegație sunt apropiate PSD sau din zona de presă, aservită PSD, cu salarii de peste 3000 de EURO/fiecare/lunar.

Iată, situația posturilor editoriale de conducere, fără concurs, pe mandatul PSD-istului de la SRR :

Radio România Actualități : 5 redactor-șefi, din care 4 fără concurs (doi au picat concursul, iar Angela Matei, apropiată PSD, la Senat, a fost numită săptămâna trecută) și 2 producători fără concurs-ergiu Bejan și Daniela Ciobanu, ambii cu simpatii clare, afișate, pro-PSD.

Radio România Cultural : 2 redactor șefi, fără concurs

Radio România Muzical : 2 redactor-șefi

Radio Cluj: 2 redactor-șefi, fără concurs, la Radio Craiova, 1, la Radio Iași, 1, la Radio Reșița, Mario Balint numit în aceste zile. El este finul managerului RRA, Dan Preda, apropiat al PSDistului Șeuleanu. La Radio Timișoara, 2 redactor-șefi, fără concurs, din care Aurel Teculescu, de 11 ani cu delegație și unul numit azi, Sergiu Taban, adus direct din presa locală, cunoscut clar ca lăudător al lui Dragnea. Georgică Severin a îniințat și un post regional PSD-st la Brașov unde l-a numit ca redactor-șef, fără concurs, pe Dorin Dușa, rudă cu fostul ministru PSD Mircea Dușa, actualmente prefect de Mureș.

Menționăm, că directoarea economică și contabili-șefi sunt toți numiți fără concurs, cu delegație, tocmai pentru ca Georgică Severin să dispună liber de banii contribuabililor. Și ca ochiul Curții de Conturi să fie indulgent la SRR, Georgică Severin a adus-o ca șefă de cabinet pe ilva Gavrilă de la Curtea de Conturi cu un salariu de peste 16.000 de RON/lună.

Grupul pentru Libertatea de Exprimare în SRR”

GPLER

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.