Home Actualitate ANPC nuanțează afirmațiile despre puii îngălbeniți: „este vorba despre o expresie metaforică”

ANPC nuanțează afirmațiile despre puii îngălbeniți: „este vorba despre o expresie metaforică”

DISTRIBUIŢI

La trei zile după ce președintele ANPC Horia Constantinescu a provocat un scandal aproape internațional susținând că în comerț sunt la vânzare pui de găină „îngălbeniţi” pentru a părea mai sănătoşi, dar „împănaţi cu tulpini de salmonella periculoase”, Paul Anghel, director general în instituție, a scris pe Facebook că „este vorba despre o expresie metaforică”.

Miercuri dimineață, Horia Constantinescu a atras atenția asupra comercializării unor pui de găină „îngălbeniţi” pentru a părea mai sănătoşi, dar „împănaţi cu tulpini de salmonella periculoase” dar a fost contrazis de ANSVSA.

„Ne confruntăm cu un atentat serios la siguranţa fiecăruia dintre noi: pui îngălbeniţi pentru a părea mai buni, împănaţi cu tulpini de salmonella periculoase. Asta este ceea ce numesc eu un fel de mâncare “gustos”. Astăzi, vom trimite informare către absolut toate instituţiile ce pot verifica cum s-a ajuns în această situaţie şi cine a acoperit adevărul. (…)
Dacă adăugăm şi ingredientul salmonella, descoperit la unele ferme de către colegii noştri, în condiţiile în care la fiecare dintre aceste structuri ar trebui să existe filtre serioase, nu superficiale, atunci puiul vopsit devine şi un pericol pentru sănătatea noastră. Ne confruntăm cu un atentat serios la siguranţa fiecăruia dintre noi: pui îngălbeniţi pentru a părea mai buni, împănaţi cu tulpini de salmonella periculoase”, a susținut Horia Constantinescu, pe Facebook.

 

1 COMENTARIU

  1. conspiratie. romahaiti va fi urmatoarea societate fără busola! când societatea e formata de mai mulți infractori devine haiti si ecuador. noi suntem pe-acolo

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.