DISTRIBUIȚI

Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute de Biroul Naţional Interpol din Costa Rica, anunţă instituţia, care precizează că ele au fost ridicate de pe stradă. Cele două sunt condamnate la închisoare.
Alina Bica are mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 90 din 26.06.2018 emis de Tribunalul Bucureşti Secţia I Penală, condamnată la 4 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de “favorizarea făptuitorului”.

Elena Udrea are un mandat de executare a pedepsei închisorii nr. 44 din 05.06.2018 emis de Tribunalul Bucureşti Secţia I a Penală, condamnată la 6 ani închisoare.
Fapta: luare de mită și abuz în serviciu.
Conform Organismului de Investigaţii Judiciare din Costa Rica, Udrea, acuzată de luare de mită şi abuz în serviciu, a fost reţinută pe stradă, la ora locală 10:00, iar Bica, acuzată de luare de mită şi corupţie, a fost reţinută tot pe stradă, patru ore mai târziu. Acţiunea a fost realizată în colaborare cu Direcţia de Informaţii şi de Securitate Naţională care este subordonată direct președintelui din Costa Rica.

Omul de afaceri Cornel Tăbăcaru care trăiește în Costa Rica a declarat că cele două nu vorbesc spaniola și le traduce o altă deținută care stă cu ele în celulă. În plus, polițiștii s-au dus la Udrea imediat după arestare să furnizeze lapte pentru fetiță. În curând vom afla dacă Udrea a născut sau a avut mamă purtătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.