DISTRIBUIȚI
hoț de cereale
În anul 2004, ziarul Curentul dezvăluia că subinginerul Nicolae Bădălău a fost condamnat prin sentința penală nr. 23 din 26.01.1988 a Judecătoriei Bolintin Vale, la un an „la locul de muncă”, pentru furt de cereale, vezi AICI. Hahalera care se dă inginer când de fapt e subinginer, vezi AICI a ajuns ministru al Economiei, funcție din care a susținut prostește că România e singurul producător de gaze din UE: „România, în momentul ăsta, devine un jucător important în Uniunea Europeană. Noi suntem singurii producători de gaze din Uniune, și mai e Danemarca, dar cu foarte puțin. Devenim extrem de interesanți pentru ceilalți”, a spus Bădălău, proaspăt numit ministru al Economiei, la Antena 3.
Jurnaliștii de economica.net însă scriu că potrivit ultimului raport al British Petroleum, publicat la jumătatea anului trecut, în 2017 ţara noastră a extras 10,3 miliarde de metri cubi. Iar producţia din anul 2018 nu a a avut cum să crească astfel încât să ajungem noi primii.

Pe primul loc în UE a fost Marea Britanie, (41,9 miliarde de metri cubi) şi Olanda (36,6 miliarde de metri cubi), conform Economica.net.

Așa e când toți condamnații și proștii ajung să conducă o țară. Cum era cu țara aia de proști condusă de oameni deștepți? Sau invers?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.