Acasă Actualitate Tudorel Toader a mințit și în cazul crimei din Mediaș: fără recurs...

Tudorel Toader a mințit și în cazul crimei din Mediaș: fără recurs compensatoriu acesta ar fi fost liber abia în mai 2019

DISTRIBUIȚI

Sorin Dumitraşcu, liderul sindicaliştilor din penitenciare, spune că ministrul Justiției, Tudorel Toader, a dezinformat atunci când a declarat că autorul din cazul crimei din Mediaș nu a fost printre cei eliberați condiționat pe baza legii recursului compensatoriu.
„Îl avertizăm pe ministrul Toader că infracţiunea de comunicare de informaţii false se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani”, precizează Dumitrașcu, într-un comunicat transmis vineri.
Liderul sindicaliștilor din penitenciare mai spune că, „în situaţia în care nu ar fi existat aşa-numita lege a recursului compensatoriu, cel cunoscut drept criminalul de la Mediaş ar fi fost liberat condiţionat în luna mai 2019, iar la termen în luna august 2021”.
Citește integral pe fsanp.ro explicațiile lui Sorin Dumitrașcu.

Tudorel Toader minte de rupe:

Prima oară a fost demascat ca mincinos de Uniunea Judecătorilor din România. Vezi AICI.

A doua oară a fost demascat ca mincinos de sindicatele angajaților din penitenciare care l-au acuzat că minte pentru a da bani pușcăriașilor. Vezi AICI.

A treia oară, ziarul CURENTUL l-a demascat ca mincinos: a absolvit un liceu industrial cu profil auto dar în CV-ul oficial l-a trecut ca fiind de matematică-fizică.

Ieri din nou, ziarul Curentul i-a demascat o nouă minciună: deputații USR au votat împotriva legii recursului compensatoriu.

Așadar, ievaluând, Tudorel Toader e un mincinos și o slugă a PSD.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.