Acasă Actualitate Deși critica românii din diaspora că nu cotizează în țară, Ponta lucrează...

Deși critica românii din diaspora că nu cotizează în țară, Ponta lucrează acum „dincolo de Giurgiu”

DISTRIBUIȚI

Victor Ponta, preşedintele Pro România, anunţă că lucrează în afara ţării. În 2015, pe atunci premier, mitomanul Ponta declara „Avem o realitate, trei milioane din populatia dinamica cu capacitate de munca din Romania sunt in afara tarii si nu platesc niciun leu la sistemul social. Stiu, se spune ca trimit bani acasa, dar nu-i trimit la scoli, la spitale, la drumuri, la pensii sau la somaj. Ii trimit pe cai private, foarte bine acest lucru. Dar ganditi-va, daca cei trei milioane ar cotiza cu zece euro pe luna la bugetul social al Romaniei, ar fi o contributie pe care am simti-o. Deci, e o problema si cred ca cresterea numarului de contribuabili este singura solutie sustenabila pe termen lung”. abera Ponta în 2015.

Întrebat ce face un politician când nu mai e politician, Victor Ponta a răspuns în 2021: „Se apucă de muncă.”

„Nu m-am născut politician, nu intenţionez să mor politician. Lucrez în afara ţări. Sunt mulţi oameni care mi-au spus de-a lungul timpului ‘Hai să lucrezi cu noi!’. Nu am voie, sunt parlamentar, sunt în incompatibilitate.’ Acum mi-au zis că am voie”, a declarat Victor Ponta la emisiunea România9 de la TVR.

Fostul premier nu a precizat şi unde lucrează, afirmând doar că merge la muncă „dincolo de Giurgiu”.

Deși i-a fost rușine să recunoască, Ponta lucrează în Turcia, țară căreia a încercat să-i permită să construiască cea mai mare moschee din Europa pe Bulevardul Expoziției.

4 COMENTARII

 1. tonta are sute de milioane de euro in conturi in turcia…banii sunt din infractiuni si escrocherii cu Ghita (acum se duce sa-i mute prin alte conturi).Ma uit si ma minunez cat de prosti sa fie oamenii ca accepta asemenea mafie la varful statului de30 de ani

 2. Păi dacă e „dinamic” și „cu capacitate de muncă”, și mai e și odihnit fiindcă N-A MUNCIT ÎN VIAȚA LUI, ce aveți voi cu el? S-a dus acolo să dea o mână de ajutor, cu mistria, la ridicarea noului harem al sultanului Erdogan, fiindcă voi ați îngropat porci pe terenul de pe malu’ Dîmboviții alocat de priMarele „Petrov”-Băse’, unde pontache-procuror-fără-bac-ajuns-primier dădu autorizația de construire a Moscheii. Nu vreți să-l lăsați pe politruc să pună osul la treabă? Sunteți răi! …deși faceți propagandă pentru afaceriștii turci, că tomna și-a perdut ei facilitățile fiscale acordate abuziv. Da’ de ce trebe să aibă afaceriștii turci facilități fiscale? Fiindcă bolșevicul Iliescu a semnat în 1990 un tratat de pretenie cu ei, ca să se pună bine cu C.I.A. și cu Departamentul de Stat american care împingeau dictatura mascată Turcia către Uniunea Ioropenisă, ca să stabilizeze economic si politic statul asiatic, și ca să umple întreaga Europă cu musulmani, cum au făcut cu Germania începând cu 1963, de când cu legea mișcată din culise pentru gastarbaitări? Turcia E UN STAT ASIATIC, DICTATORIAL ÎN TOATĂ ISTORIA LUI MODERNĂ (Ataturk a fost un dictator criminal, foarte asemănător cu Stalin – cu care de altfel a fost prieten bun – dar media occidentale l-a mascat, la ordinele de la Washington!), nu a fost primit în UE și nu va fi primit vre-odată în UE, și nu există nici un motiv ca Turcia și turcii să beneficieze de statut preferențial în Rromînica! E un stat asiatic, la fel ca Irak sau Siria unde este amestecat abuziv militar și politic, de mulți ani, în ciuda prevederilor ONU!
  (în „Curentul”: „Cheltuielile efectuate către firme din Turcia au devenit nedeductibile la calculul impozitului pe profit” – Relațiile comerciale Romînia-Turcia, puse în pericol de o prevedere nou introdusă în Codul Fiscal, Material de opinie „Deloitte” Rr…)

 3. Se stie ca PINOKIO este italian după tată , albanez după mamă si ar avea ceva sanguin COMUN mai mult decat trebuie cu Mischie de la Gorj din cauza mamei sale……………….
  Nastase cand era ministru de externe a fost rugat de Mischie sa-l aduca in tara din Italia unde fugise fara a termina liceul si se ocupa cu EDITAT.
  ACEST PINOKIO NU SE VA PUTEA TREZI LA REALITATEA ROMANEASCA NICIODATA.
  Atasamentul fata de civilizatia turca nu e intamplatoare , pe undeva are MARE mancarime…..

 4. „Cheltuielile efectuate către firme din Turcia au devenit nedeductibile la calculul impozitului pe profit”…nici o problema ca se muta in paradisurile fiscale…vrei firma turceasca la viena/monaco pentru spalatorie de bani…dilailaaaa davai shpaga tavarisci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.