Acasă Actualitate Inginerul de la ABA Prut și-a pierdut jobul, pila lui Tătaru a...

Inginerul de la ABA Prut și-a pierdut jobul, pila lui Tătaru a demisionat, „animalul politic” care nu a știut aria triunghiului a rămas pe funcție

DISTRIBUIȚI

Chelneriţa care fusese angajată la Administraţia Bazinală de Apă Prut-Bârlad a demisionat, în urma materialului Recorder. Postul inginerului Gabi Musteaţă, care s-a opus angajărilor politice şi a vorbit cu jurnaşiştii a fost desfiinţat, acesta fiind lăsat să plece după o experienţă de 25 de ani. Singurul care a rămas în funcţie este directorul Petru Avram, vicepreşedntele PNL Iaşi, care se recomandă subordonaților ca „un animal politic care va ajunge cel puțin ministru” și le cere specialiștilor din instituție să accepte angajați care nu știu nici măcar în ce se măsoară debitul unui râu.

Deși nici Avram nu e prea inteligent de vreme ce a dat drept formulă a ariei triunghiului baza ori ipotenuza la pătrat, ceea ce ar însemna oricum o formulă volumetrică, rezultând o unitate de măsură în metri cubi și nu una de suprafață, acesta nu a demisionat pentru că, evident, nu și-ar mai găsi un job atât de bănos.

Citiți cum Petru Avram a acordat 133 de milioane de Euro din bani publici, fără licitație, prin act adițional la un contract din 1990 cu o firmă aflată acum în insolvență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.