Home Actualitate După ce Mazăre, Bica și Udrea au fugit, judecătorii nu o mai...

După ce Mazăre, Bica și Udrea au fugit, judecătorii nu o mai lasă pe Ana Maria Pătru să plece din țară

DISTRIBUIŢI

Fosta șefă AEP este disperată să scape de controlul judiciar pentru a putea pleca și ea din țară și să scape astfel de perspectiva sumbră a pușcăriei. Încă din luna septembrie 2017, Pătru a cerut judecătorilor să-i ridice controlul judiciar pentru că, în România, nu și-a găsit serviciu. În primul dosar de corupție în care este judecată pentru o șpagă de 275.000 Euro, Pătru a scăpat de controlul judiciar. În al doilea dosar în care este judecată pentru o altă șpagă de 1 milion de Euro, vineri, judecătorii Curții de Apel București au respins contestația fostei șefe AEP la decizia Tribunalului București de a-i menține controlul judiciar.
Pătru e acuzată în primul dosar de 3 infracțiuni de trafic de influență și 2 de spălarea banilor iar în al doilea dosar de trafic de influență în formă continuată (2 acte materiale) și de spălarea banilor, infracțiuni pedepsite fiecare cu 10 sau peste 10 ani de închisoare. Cum unele fapte sunt făcute după intrarea în vigoare a Noului Cod Penal, Pătru „va beneficia” de adunarea la pedeapsa principală a unei treimi din totalul celorlalte pedepse, rezultând ani mulți de închisoare, dacă judecătorii o vor condamna și nu vor crede susținerile ei că bărbații carei-au dat șpăgile erau de fapt amanții ei care o plăteau pentru sex sau cu care urma să se căsătorească, ea fiind măritată. Citește cum  a încercat Pătru, cu lacrimi în ochi, să convingă judecătorii TMB că e doar o curvă, nu șpăgară

1 COMENTARIU

  1. INCOMPETENTA CRASA, DEMAGOGIA EXACERBATA SI MAFIOTISMUL MANIFESTAT CU CRUZIME AU CONDUS LA DECREDIBILIZAREA TOTALA A CLASEI POLITICE POSTCOMUNISM.
    ACTIUNEA DE ANVERGURA mediatico-judiciară a operațiilor MANI PULITE din ROMANIA a fost declansata de catre cei care au lansat TEORIA STATULUI PARALEL existent in tara noastra si va continua pana la SCHIMBAREA IN TOATALITATE A CLASEI POLITICE MAFIOTIZATE formata in ultimii 28 de ani din grupari infractionale de crima organizata. Ancheta ESTE deschisă împotriva corupției, în special din rândul oamenilor politici, care in ultima instanta nu au mai acceptat nu sa fie TRANSPARENTI sau de BUNA CREDINTA, etc , ci nici SPP-ul ori Jandarmeria Romana sa le fie aproape , sa-i apere. AU REFUZAT SI LOCUINTELE DE LA RAPPS stau unde vor muschii lor ( CAPII MAFIEI) pt a nu fi monitorizati.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.