Acasă Actualitate Echipa lui Dăncilă ar fi refuzat categoric includerea în dezbaterea cu Iohannis...

Echipa lui Dăncilă ar fi refuzat categoric includerea în dezbaterea cu Iohannis a 5 întrebări folosite la calcularea coeficientului de inteligență

DISTRIBUIȚI

Deși în mod continuu Viorica Dăncilă este făcută proastă în ședințele PSD chiar de colegii din conducerea partidului, Marian Oprișan, Claudiu Manda și alții, aceasta nu a prezentat vreodată o măsurare a propriului coeficient de inteligență pentru a închide gura criticilor.
Surse politice ne-au declarat că la o primă tatonare a echipei de campanie a PSD pentru o dezbatere, echipa Iohannis a cerut ca în cadrul dezbaterii să includă ambele echipe câte 5 întrebări pentru contracandidat din cele folosite la testele de măsurare a IQ-ului. Pesediștii au sărit ca arși că asta e inadmisibil că discuția trebuie să fie „pe proiecte”.
Degeaba au exemplificat cei din echipa Iohannis întrebările:
„Care cifră este întâlnită cel mai des într-un șir de numere de la 0 la 109, 0,1,9”,
„O carte şi un caiet costă în total 5,57 lei. Cartea costă cu 5,06 lei mai mult decât caietul. Cât costă caietul?”
„Dacă durează cinci minute pentru ca cinci maşini să facă cinci piese, cât timp durează pentru ca 100 de maşini să facă 100 de piese?”
„Într-un lac există un petic de nuferi. În fiecare zi, peticul îşi dublează mărimea. Dacă este nevoie de 48 de zile să acopere întregul lac, de câte zile este nevoie pentru a fi acoperit doar jumătate din lac?”, că pesediștii au refuzat categoric.
Refuzul este explicabil având în vedere că Iohannis a luat primul treapta a-II-a la Colegiul Naţional Samuel von Brukenthal, a intrat din prima la Facultatea de Fizică unde a fost șef de grupă și unde era un student de nota 10 după cum povestesc foștii săi colegi de an.
Viorica Dăncilă însă a picat examenul de treapta întâi, examenul de treapta a doua, examenul de admitere la Politehnică la București și a intrat din a doua încercare la Petrol și gaze la Ploiești unde nu era vreo concurență la admitere. Detalii AICI.

4 COMENTARII

  1. Acele intrebari-chestionar nu au nici o legatura cu testele in evaluarea IQ unei persoane. Ele fac parte din categoria: chestiuni elementare de scoala generala, clasa a IV-a, Matematica; cel mult de perspicacitate.
    Si chiar daca aceasta „patrioata”, „inocenta” de Viorica Dancila ar obtine la unul din acele teste de evaluare (probabil Mensa) si 160, echivalentul lui Einstein, degeaba. D.p.d.v. uman, social este o nulitate, o persoana cu mentalitati invechite ce tin de mediul rural. Nici macar zero (0) d.p.d.v. matematic nu reprezinta.

  2. NEWS
    dupa intrarea in concediu medical al presedintelui casei nationale de pensii acum a intrat in concediu medical si cel de la SANATATE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.