Home Actualitate Exclusiv! Piedone mințea public din 2002: am făcut facultate la Munchen, acum...

Exclusiv! Piedone mințea public din 2002: am făcut facultate la Munchen, acum îmi dau licența la ASE și dau la Teologie

DISTRIBUIŢI

În Ediția din 6 mai 2002, ziarul Curentul publica un interviu cu Cristian Popescu Piedone, în vârstă de 39 de ani și care la acel moment era director în Primăria Sectorului 6.

Piedone mințea la acel moment de rupea pământul deși ulterior s-a dovedit că la momentul acestui interviu avea doar 3-4 ani de când  își luase bacalaureatul și nu a terminat nicio facultate la Munchen. De altfel, Piedone nu vorbește corect nici măcar limba română,  în ce limbă ar fi putut studia la Munchen? În realitate, Piedone a absolvit o facultate în Petroșani.

Reporter: Va marturisesc ca nu stiam ca ati terminat o facultate. Unde ati studiat?

Piedone:  Deci, am terminat Management in administratie publica locala la Munchen, sunt ultimul an si in iunie imi dau licenta in management in turism la ASE, la zi. Deci, tot ceea ce declar se poate verifica. Iar in toamna dau la Teologie. Da, dau la Teologie pentru profunzimea materiilor de acolo… Psihologie … si… altele. Ei invata in primul rand, teologii de acolo, sa lucreze cu oamenii.

Reporter: -Va ganditi sa si practicati?

Piedone: Nu, eu o iau decat ca studiu. N-am la mine carnetul de student, imi pare rau. Sunt in sesiune, am ultimele examene si imi dau licenta la a doua. (…)

Citește interviul din 2002 integral AICI

2 ARII

  1. Dar diplomă de Rahova sigur are și aceea nu trebuie postată! Un amărât de ospătar la restaurantul Cireșica înainte de 1990 vrea să conducă destinele Capitalei. Tupeu de borfaș! El a învățat administrație în familie, piețe, târguri, confundă Capitala cu Piata Rahova!

  2. Termina Piedone Academia de Studii Economice cum a terminato si ashazisul rege al fotbalului romanesc Gheorghe Hagi care odata cand se certa cu Dumitru Dragomir s-a suparat fostul militzian si i-a spus lui Gheorghe:”ce shcoala ai facut tu ma ASEul !!!?,uite itzi dau acum un exercitziu de matematica de-a lui nepotimiu care este in clasa a shaptea si daca tu il rezolvi eu itzi dau tzie un milion de euro” la care Hagi a tot dato la intors,cum ca Mitica il jigneshte sau ii jigneshte inteligentza si alte chestii dastea dar M.Dragomir insista, hai ma Gica uite faci un exercitziu de clasa a shaptea si ei un milion de euro,hai arata Romaniei ca potzi pentru ca se uita o tzara intreaga la noi”Dragomir a spus asha pentru ca propunerea o facuse in direct la o emisiune TV”,dar normal ca Hagi nu a acceptat pariul,pentru ca se shtie jucatori buni de fotbal erau atrashi de Steaua sau Dinamo pentru ca dupa ce o terminau cu sportul ramaneau ofitzeri in armata,sau militzie,sau securitate dupa ce aparuse Victoria Bucureshti,iar ashtia de la Sportul Studentzesc unde s-a dus si Gh.Hagi de la Farul Constantza unde s-a format ca jucator de fotbal si a debutat in divizia A.,sau echipele care se numeau Universitatea sau Politehnica,fotbalishti ashtia cand o terminau cu sportul aveau si ei o diploma universitara in mana,caci pe timpul comunishtilor nu erau bani ashtia care sunt acum in fotbal si in sportul Romanesc in general.
    Asha-i si cu Piedone care spune ca a facut el o facultate la München,pai eu pun pariu cu Piedone la orice ora pe ce suma vrea ca el ca nu poate sa vorbeasca limba germana cursiv,iar in bayrische Dialekt cu atat mai putzin shtie pentru ca el spune ca a terminat o facultate la München capitala Bawariei adica,ca sa numai spun de matematica unde daca Nicushor Dan ii da din memorie un exercitziu de clasa a shasea se uita Piedone la exercitziu ca magarul la poarta noua,asha ca laso mai Piedone mai ushor cu shcoli superioare pentru ca orice elev cu bacalaureatul luat cu media minima este peste tine ca nivel de cunoshtintze la orice materie, tu eshti cu tzipatul si rasturnatul meselor unde babele din piatza mai vindeau si ele o legatura de verdeatza,asta este respectul tau fatza de oameni amaratzi si batrani, tu eshti cu oameni fara shcoala din Bucureshti,bishnitzari,interlopi sau shmechearashi dashtia care spun despre ei ca au atata vrajeala-n ei de te fac din vorbe,ashtia sunt votantzi tai,oameni ca tine cu aere de intelectual si vrajeala de Ferentari.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.