Acasă Actualitate Firea recunoaște că sesizarea către DNA pentru lucrările la Spitalul Gomoiu făcută...

Firea recunoaște că sesizarea către DNA pentru lucrările la Spitalul Gomoiu făcută de Coțofană în 11 octombrie nu a fost trimisă procurorilor

DISTRIBUIȚI

În 11 octombrie 2019, Lavinia Coțofană, Directoarea Juridică a ASSMB la acel moment întocmea o sesizare către DNA privind lucrări supraevaluate la Spitalul Gomoiu. Ulterior Coțofană a fost concediată. Aceasta acuză că în mandatul lui Firea s-au plătit WC-uri de 230 de lei cu 3.500 de lei plus TVA și au fost acceptate uşi pentru sălile de operaţie cu preţ de trei-patru ori mai mare, care nu respectă normele DSP”.

Firea a răbufnit la Digi 24: „Sunt minciuni sfruntate care ne fac foarte mult rău și nu vom sta fără să ne apărăm în justiție”. Procesomană care folosește Direcția Juridică din Primărie pentru a-i apăra imaginea ei, Firea anunță că o dă în judecată și pe Lavinia Coțofană: „Cu tot regretul, pentru că este femeie, dar o vom da în judecată pe această doamnă, care ne face atât de mult rău cu invențiile ei”, a spus Gabriela Firea. Totodată Firea recunoaște că până acum nu a trimis sesizarea lui Coțofană la DNA dar că luni dimineața va trimite o adresă la DNA pentru a le solicita o anchetă pe licitația realizată în 2010 pentru consultant și în 2012 pentru constructorul spitalului Victor Gomoiu „despre care transmite doamna respectivă tot felul de aspecte”. Desigur că DNA va extinde cercetările la întreg contractul nu cum vrea Firea să-i direcționeze pe procurori doar la licitații.

„Nu avem nimic de ascuns. Este o campanie de defăimare a mea și a prestigiului Primăriei Capitalei. Ce nu se înțelege este că doamna respectivă descrie o situație ipotetică, adică s-ar fi putut întâmpla, dar Primăria nu a acceptat acele plăți în afara contractului și considerate supraevaluate. Majoritatea constructorilor pretextează că au muncit mai mult decât este prevăzut în contract. Poate uneori este adevărat, dar nu s-a plătit nimic de către Primărie. Doamna respectivă pretinde calomnios că prețul unei toalete a fost umflat, mințind că acel tarif este pentru un closet, nu pentru dotarea întregii încăperi de toaletă, care cuprinde: closet, chiuvetă, duș, calorifer, gresie, faianță, sistem de alarmare etc. Mergeți luni în spital să vedeți!”, a precizat Gabriela Firea.

Ziarul Curentul va solicita luni, așa cum dna Firea ne-a îndemnat, facturile privind achiziția toaletelor, că în spital ce să vedem? Doar nu au etichete cu prețurile plătite pe ele.
Este puțin probabil ca Lavinia Coțofană să inventeze cifrele mai ales că dacă era așa, Firea putea oferi presei facturile care conțin întreaga baie în acel preț dar nu a făcut-o.

Desigur că bla-bla-urile lui Firea debitate prin studiourile televiziunilor în care primăria pompează milioane de Euro nu-i mai păcălesc nici măcar pe votanții ei majoritari cu 8 clase.

4 COMENTARII

  1. Același lucru ca la STB. Cand liderul sindical Valer Ciobănescu a semnalat multiple probleme in presă, a fost concediat.
    Iar pt a nu vedea bucureștenii câte vehicule pleacă defecte din traseu a scos opțiunea „DEFECT” din meniul afisajelor de pe vehicule. Ascundem gunoiul sub preș.

  2. Sper ca avocatul GABRIELEI FIREA sa nu spuna ca i s-a suit sarma de la cur la cap si asa nu a stiut primarita ca a furat ,iar vreun judecator diliu sa il creada si sa o scape pe GABITA de puscarie,pentru ca s-au mai vazut minuni dastea daca vorbim de justitia din Romania.
    Pentru ca este incredibil cum se fura in Bucurestiul ala si in toata Romania miliardele de euro si excroci de P.S.Disti dau vina pe straini care au transformat Romania intr-o colonie,pe statul paralel,pe procurori D.N.A sau pe extraterestri.daca incearca cineva sa se atinga de oameni lor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.