Acasă Actualitate Irina recunoaște că Dragnea a părăsit-o după ce a citit mesajele sexuale...

Irina recunoaște că Dragnea a părăsit-o după ce a citit mesajele sexuale ajunse și la presă

DISTRIBUIȚI

UPDATE: Irina anunță că e gata să-și opereze sânii și promite să nu-l șantajeze pe Daddy dacă el n-o mai vrea

Iubita tinerică a fostului președinte PSD a decis să iasă public să explice de ce a părăsit-o politicianul după 8 ani de relație, perioadă în care Dragnea a și divorțat de mama copiilor săi. Irina Tănase a făcut ample declarații pentru Gândul. Rezumăm povestea spusă de Irina:
Despărțirea a fost una bruscă după ce Liviu Dragnea i-a trimis într-o noapte Irinei prin SMS toate conversațiile cu tentă financiaro-sexuală deja celebre și pe care le puteți citi în articolul „Irina îi scria fostului iubit: trec pe la tine să mă f..i un pic. Mi-e frică, e ăsta și mai dubios”. După acest SMS trimis de Dragnea, Irina nu l-a mai putut contacta.
Ea susține însă i-a fost fidelă timp de 8 ani și că Dragnea mereu a fost gelos. Rănit fiind, fostul politician „a abandonat considerațiile raționale”. Ea îl iubește doar pe el și îl așteaptă acasă.
Face declarații publice pentru că altfel nu poate lua legătura cu Dragnea. Citește și Cum le-a lucrat Irina Tănase pe fostele lui Dragnea
Paul nu a fost și nu este iubitul ei. De 8 Martie le mai trimitea flori ei și mamei ei pe care o cunoaște dar atât.
Ea nu este vulgară așa cum reiese din mesaje și nu ar trimite nimănui poze cu sânii pentru că nu e mulțumită de ei și chiar ar vrea să se opereze. S-a gândit că Dragnea a vrut să scape de ea și a regizat acest scandal.

Citiți pe larg la Gândul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.