Acasă Actualitate Istericul viceprimar al Capitalei recunoaște că a mințit la Parchet în legătură...

Istericul viceprimar al Capitalei recunoaște că a mințit la Parchet în legătură cu mitingul din 10 august 2018

DISTRIBUIȚI

Că PSD promovează în funcții publice sau pune pe locuri eligibile la alegeri mincinoși, amante, copii, neveste, soți, mediocri și proști nu mai e un secret.

Servitorul țoapei care ocupă funcția de primar general, actualul viceprimar al Capitalei, Aurelian Bădulescu, va pierde acum susţinerea partidului şi funcţia, Comitetul Executiv al PSD Bucureşti întrunindu-se, miercuri seara, pentru a lua o decizie în acest sens. Consilierul general Radu Ţuţu este favorit pentru preluarea postului lui Bădulescu, conform unor surse din partid.

Bădulescu a detonat o adevărată bombă, înainte de a fi exclus. El a spus că a mințit când a fost audiat la Parchetul General, în legătură cu evenimentele de la mitingul din 10 august 2018.

”E o golănie. M-am dus la ședință, dar nu am fost lăsat să intru. M-a întrebat cineva cine sunt, la intrare. I-am zis că am avut invitație, nu m-a lăsat. M-am întors și am plecat. E o execuție de tip mafiot, fără a putea spune ce am de spus. Am mințit la Parchet. Recunosc că am mințit la Parchet și mă pun la dispoziția organelor de anchetă. Am mințit în legătură cu mitingul din 10 august 2018. Am mințit pentru că sunt un mincinos și ca să apăr un partid.

Voi devoala toate interesele meschine ale acestor indivizi.”, a spus Aurelian Bădulescu.

Citește și Viceprimarul Capitalei a scris pe procesul-verbal al ședinței despre stafilococul auriu: „declar că o bag în p… mă-sii pe Ana Ciceală”

1 COMENTARIU

  1. Avand an vedere ca nu sunteti un simplu postac ca mine si ca ati avut o functie in cadrul acestui partid organizat dupa model mafiot asta e parerea mea deci dv.domnule Badulescu poate aveti si ceva probe care sa sustina ceace spuneti daca tot ati anceput ceva duceti lucru pana la capat.
    Cine stie poate nu e dracu chiar atat de negru si invincibil
    Mult noroc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.