DISTRIBUIŢI
miruna pascu

Pe data de 15 septembrie, Miruna Pascu a fost arestată preventiv pentru 30 de zile de judecătorii Tribunalului București. Mama lui Vlad Pascu este acuzată de procurorii DIICOT că ar fi încercat să influențeze „în mod conștient și deliberat” declarațiile martorei Rebeca Lăzărescu în dosarul instrumentat de DIICOT Constanța privind substanțele găsite în mașina lui Vlad Pascu în noaptea tragediei de la 2 Mai.
Inițial, dosarul a fost deschis la DIICOT Constanța pentru săvârșirea de Vlad Pascu a infracțiunii de deținere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu însă după ce Rebeca Lăzărescu a depus denunț la DIICOT București împotriva Mirunei Pascu, dosarul a fost preluat de structura centrală care a adăugat pentru Vlad Pascu traficul de droguri de mare risc și punerea la dispoziție a locuinței pentru consumul ilicit de droguri cu ocazia unor petreceri private, organizate la domiciliul său.

Conform unor informații obținute de jurnaliștii Cancan, două tinere narcomane au declarat în dosar că ar fi participat la petrecerile cu droguri organizate de către tânărul de 19 ani unde, Miruna Pascu ar fi adus chiar ea, în repetate rânduri, substanțe interzise care au fost consumate ulterior de către alți tineri.

Articolul 2 din Legea 143/2000 include oferirea în definiția traficului de droguri:
(1) Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deținerea ori alte operațiuni privind circulația drogurilor de risc, fără drept, se pedepsesc cu închisoare de la 3 la 10 ani și interzicerea unor drepturi.
(2) Dacă faptele prevăzute la alin. (1) au ca obiect droguri de mare risc, pedeapsa este închisoarea de la 5 la 15 ani și interzicerea unor drepturi.

Citește și Ttatăl ucigașului drogat, cămătarul Mihai Pascu deranjat de pulime

În mod cert Vlad Pascu va fi inculpat în cazul uciderii celor doi tinerii pentru omor și împreună cu acuzațiile de trafic de droguri va primi undeva spre 25 de ani de închisoare. Miruna cămătăreasa va primi undeva spre 5 ani, iar Mihai cămătarul va scăpa probabil cu suspendare. O familie de dat exemplu.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.