DISTRIBUIȚI
mihai pascu

Familiei de infractori, Miruna, Mihai și Vlad Pascu i s-a strâns lațul justiției atât de tare că ar putea să fie toți după gratii. Ucigașul drogat se află deja după gratii, mama acestuia Miruna a fost arestată preventiv pentru influențarea declarațiilor unei martore, iar tatăl a fost pus sub control judiciar pentru nerespectarea regimului armelor și muniției.

La ieșirea de la DIICOT, enervat de prezența jurnaliștilor, Mihai Pascu a accelerat scuterul lovind doi cameramani (video la finalul articolului). Unul dintre aceștia, celebrul Marian Ceaușescu, a depus plângere penală și imediat Poliția Capitalei l-a ridicat de acasă pe tatăl ucigașului drogat pentru o reconstituire la locul faptei.

Conform Codului de Procedură Penală, măsura preventivă a controlului judiciar poate fi înlocuită cu una mai grea, cum ar fi arestarea preventivă atunci când inculpatul, aflat sub control judiciar, săvârșește cu intenție o nouă infracțiune.
Întrucât controlul judiciar se poate dispune numai față de un inculpat, este evident că orice infracțiune săvârșită cât timp inculpatul se află sub control judiciar este comisă după punerea în mișcare a acțiunii penale, ceea ce ar permite procurorilor către care s-a înaintat dosarul de părăsirea locului accidentului de la Poliția Capitalei să îl rețină pe Mihai Pascu și să îl prezinte pentru arestare preventivă alături de fosta sa soție, Miruna. Citește și DIICOT, percheziții la mama lui Vlad Pascu. Vezi pe cine a amenințat parvenita

Miruna și Mihai Pascu au avut în trecut legături cu lumea interlopă la cel mai înalt nivel, fiind cămătari la care dobânda era mai mare decât cea practicată de celebrul Fluturică.

„În aprilie 2003, partea vătămată Voiculescu Radu Gheorghe a împrumutat de la martorii Mihail Pascu Claudiu şi Pascu Miruna suma de de 75.000 USD cu dobânda de 6% pe lună încheind în acest sens contractul de vânzare-cumpărare” se arată în motivarea în urma căreia judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au respins recursul lui Sile Cămătaru împotriva condamnării la 11 ani de închisoare.

În document se arată că partea vătămată a apelat la Silviu Dudiță, zis Fluturică pentru a achita împrumutul către părinții criminalului din Vama Veche. Locotenentul lui Sile Cămătaru a împrumutat partea vătămată la o dobândă mai mică decât familia Pascu. Fluturică a preluat datoria cu o dobândă de lunară de numai 4%. Citește pe larg AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.