Acasă Actualitate Reacția pupincuristă a președintelui Borcean de la Colegiului Medicilor din România

Reacția pupincuristă a președintelui Borcean de la Colegiului Medicilor din România

DISTRIBUIȚI

Reacția Colegiului Medicilor din România la demisia celor doi neurochirurgi de la Colentina este penibilă. Sub titlul „Actul medical trebuie să se poată desfășura în condiții optime, în interesul profesiei și al pacienților” și sub semnătura unui consilier de comunicare, CMR a transmis un scurt comunicat:

„Având în vedere situația prezentată în spațiul public de către doi medici neurochirurgi de la Spitalul Colentina, Colegiul Medicilor din Romania atrage atenția ferm asupra faptului că actul medical trebuie să se poată desfășura în condiții optime, în interesul profesiei și al pacienților.

CMR dorește să cunoască în amănunt opiniile celor implicați, medici din spital și conducerea spitalului, astfel încât activitatea medicală să nu fie afectată.

Salutăm implicarea Primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, în subordinea căreia se află Spitalul Colentina.”

Borcene, ai uitat să mulțumești și partidului: „Ca-ntr-o zi de sarbatoare/ Mangaiati de blandul soare/ Ce-a pornit ca si noi la drum din zori/ Invatam cu-nflacarare/ Cum sa fim patriei folositori /Brat la brat cu datoria/ Ce cu drag primii ne-o vom implini/ Ta-ra-ta-ta goarnele noi sunam/ Ta-ra-ta-ta si-ntr-un glas o pupăm”!

VEZI cum s-a gudurat Gabriela Firea pe lângă cei doi medici neurochirurgi care au demisionat de la Spitalul Colentina

 

Multumim din inima partidului Ca-ntr-o zi de sarbatoare Ne-a croit drum nou de pionieri Mangaiati de blandul soare Ce-a pornit ca si noi la drum din zori Invatam cu-nflacarare Cum sa fim patriei folositori Ta-ra-ta-ta goarnele noi sunam Ta-ra-ta-ta si-ntr-un glas noi cantam
Source: http://www.versuri.us/cantece-patriotice-multumim-din-inima-partidului-versuri/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.