Home Actualitate Sesizarea la ASSMB care a dus la suspendarea concursurilor a fost depusă...

Sesizarea la ASSMB care a dus la suspendarea concursurilor a fost depusă chiar de Vlad Voiculescu

DISTRIBUIŢI
Președintele PLUS București, viitor viceprimar al Capitalei a anunțat că el este persoana care a depus sesizare la ASSMB împotriva celor 19 concursuri cu rezultat cunoscut despre care ziarul CURENTUL a scris AICI pe larg.
„Am facut sesizari impotriva unor concursuri organizate rapid dupa alegeri, pentru ocuparea unor posturi administrative in ASSMB, entitatea care gestioneaza spitalele din subordinea Primariei. Multi dintre oamenii numiti fără concurs în fruntea instituțiilor din subordinea Primăriei Capitalei de catre Gabriela Firea au încercat astfel să-și securizeze pozitiile: e mult mai greu sa fie demisi dupa castigarea concursurilor.
Toate consursurile demarate pe 7 octombrie (la o saptamana dupa alegeri) si contestate de mine vineri au fost suspendate, dupa cum se vede aici: https://drive.google.com/…/1gEgOyj4zIQHgouw90Mb…/view…
Suntem in plina pandemie si avem nevoie sa fim siguri ca oamenii ce administreaza lucrurile sunt cei mai competenti posibil, nu angajati pe ultima suta de metri de catre administratia corupta a Gabrielei Firea. Este ceasul al 12-lea ca politizarea din institutiile din sanatate trebuie sa inceteze. Nu voi face si nu voi accepta nici macar o singura numire politica in domeniile pe care le voi coordona. Avem nevoie de o reforma profunda a ASSMB si a managementului spitalelor si aducerea acestora in secolul 21.
Astept sa pot face asta, odata cu preluarea functiei de viceprimar si a atributiilor. Sper sa nu mai dureze mult. Las ilustratia de mai jos pentru ca nimeni nu ar trebui sa uite ce a promis in campanie.”, scrie Vlad Voiculescu pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Sigur, ba! Oamenii lu’ Firea sa plece (ca probabil sunt incompetenti) si sa ii aduci tu pe ai tai, ca-s rupti de foame … Dar atentie la studii, ca sa nu patesti vreo rusine ca in cazurile Manciu si Baranga!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.