DISTRIBUIȚI
Primarul Sectorului 3 psd-istul Robert Negoiță, deputatul PSD și fost ministru al Sănătății Nicolae Bănicioiu, patronul Dinamo București Ionuț Negoiță și Marius Pieleanu sunt cele patru persoane publice care au fost descoperiți de procurori ca fiind clienți ai rețelelor de prostituate. Toți au fost audiați în calitate de martori iar declarațiile lor au ajutat la condamnarea proxeneților care le serviseră curve.
Frații Negoiță și Nicolae Bănicioiu au fost martori în dosarul privind rețeaua proxeneților Ion Tămărjan si Relu Costan, iar fetele primeau diferite sume de bani, între 100 si 500 de euro. În rechizitoriu procurorii scriau că Robert Negoiță a întreținut relații sexuale și cu o minoră acărei identitate a fost protejată. „Munteanu Mihaela a intretinut acte sexuale platite cu Negoita Robert Sorin, Rasitzaimoglu Muammer Tahir si Nuredin Beinur, prin mijlocirea inculpatului, cel care le ducea, pe ea si pe alte fete, care-l insoteau, cu masina sa, in locurile in care se intalneau cu clientii. (…) S-a intors dupa aceea de mai multe ori in cluburile Babylon, o perioada de timp dusa acolo de inculpatul Tamarjan Ion Valeriu cu autoturismul sau Skoda Fabia. Acelasi inculpat i-a propus, ba chiar i-a inlesnit intretinerea de acte sexuale platite cu Negoita Robert Sorin (prezentat ca un barbat bogat care o putea ajuta financiar), martor care i-a propus apoi sa intretina acte sexuale (se intelege platite) cu cativa prieteni ai sai (Banicioiu Nicolae, Enache Adrian)”, se arată în rechizitoriul procurorilor.
Marius Pieleanu a fost martor în două dosare, fiind găsit ca client în două rețele a Andreei Marta și a celei a basarabeanului Efim Potval.
Detalii în articolele:
Jurnalista Carmen Dumitrescu de la publicația Liber în Teleorman atrage atenția că Marius Pieleanu, în contextul ororii de la Caracal, a criticat autoritățile care nu își fac treaba în domeniul traficului de persoane, în timp ce el este cunoscut la SNSPA drept un profesor obsedat sexual.
„Eu nu pot să cred că Marius Pieleanu, pe care toate fetele din facultatea în care cred că încă mai predă îl cunoșteau drept obsedat sexual și se îmbrăcau nașpa la examene, își puneau ochelari și renunțau la fondul de ten ca să nu atragă obsedatul, vorbea mai devreme, pe un ton acuzator, pe tema autorităților care nu-și fac treaba în domeniul traficului pe persoane.
Băi, deci cum să arăți cu degetul fix pe problema ta, fără să roșești un pic?”, scrie Carmen Dumitrescu, fostă studentă la SNSPA, pe Facebook.
„Confirm. A incercat sa bage in pat tot anul 2000 (fetele) de la SNSPA”, a comentat și un tânăr pe această temă.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.