Acasă Actualitate Sistemul sanitar romanesc a fost tratat cu -izotopi Blanculescu-

Sistemul sanitar romanesc a fost tratat cu -izotopi Blanculescu-

DISTRIBUIȚI

Primul-ministru Adrian Nastase a declarat la Cluj-Napoca ca sistemul sanitar romanesc a fost tratat cu -izotopi Blanculescu- dupa ce s-a constatat ca a fost atins de cancerul intermediarilor.

-S-a observat faptul ca erau prea multi intermediari in sistemul de sanatate, intre medici si pacienti, cei care vand medicamente sau aparate si nu-i intereseaza ce se intampla cu ele, aparate care ajung in tot felul de subsoluri-, a declarat Nastase.

Premierul i-a acuzat pe intermediari ca au luat din banii necesari pentru rezolvarea unor probleme de sanatate.

-Nu puteam sa lasam lucrurile sa mearga intr-o directie gresita. Sistemul medical este precum un corp uman, care uneori risca sa se imbolnaveasca, si am constatat, fiind vorba si despre o piata de trei miliarde de dolari anual, ca acest corp uman – sistemul de sanatate – a facut cancer, care nu stiu daca a fost benign sau malign, si am decis sa-l tratam cu izotopi Blanculescu-, a adaugat primul-ministru.

Nastase a vizitat, insotit si de noul ministru al sanatatii, Ovidiu Branzan, Institutul Oncologic -Ion Chiricuta-.

Branzan a declarat ca -medicii romani nu sunt corupti- si ca merita toata increderea, pentru ca isi fac treaba in conditii dure.

-Avem multe probleme in Sanatate, dar avem si multe realizari. Pacat ca nu se vorbeste despre ele. Medicina romaneasca traieste, nu a murit si merge mai departe-, a spus ministrul sanatatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.