DISTRIBUIŢI

Președintele USR București, Vlad Voiculescu, și-a folosit influența ca lider de partid și l-a convins pe viceprimarul Horia Tomescu s-o numească pe nevasta duhovnicului părinților săi, fără concurs, în funcția de directoare generală a Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale din București. Vlad Voiculescu a decis s-o pună pe traseista Oana Sivache (foto dreapta) șefă la ASSMB deși știa că aceasta a mințit că a absolvit în paralel Yale și Michigan, detalii AICI.

Sivache discriminează femeile slabe

Dar Sivache nu doar că a picat concursul de intrare în ASSMB cu 4 puncte din 100, ci este chiar penibilă vituperând pe pagina sa de Facebook la adresa femeilor slabe și ilustrând postarea cu fotografia din stânga. Conform legislației în vigoare privind discriminarea, este interzisă orice deosebire, excludere, restricție sau preferință, pe bază de rasă, naționalitate, etnie, limbă, religie, categorie socială, convingeri, sex, orientare sexuală, vârstă, handicap, boală cronică necontagioasă, infectare HIV, apartenență la o categorie defavorizată, precum și orice alt criteriu. Cu atât mai mult pentru un funcționar al statului care are în subordine mii de angajați.

Dacă vreo subalternă de-a lui madam Sivache va face plângere la ITM, CNCD sau la Parchet și va folosi această postare, spunând că s-a simțit vizată, va obține amendarea sau chiar condamnarea închipuitei care a considerat că merită să conducă ASSMB deși a absolvit Spiru Haret la bătrânețe și habar nu are nici măcar de noțiunile de bază ale managementului.

Sivache: pentru mine este clar doresc să fiu o balenă

Vă prezentăm în continuare postarea total neinspirată a Oanei Sivache, o submediocră mincinoasă, despre care viceprimarul Horia Tomescu susține că are venituri lunare mai mare decât președintele Iohannis.

„Intr-un oraş din Franţa, pe un afiş cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria :
Șefa spitalelor din București: femeile slabe nu sunt inteligente, doresc să fiu o BALENĂ

„În vara aceasta ce vrei să fii: sirena sau balena ?”

Se spune că o femeie tanara, ale cărei caracteristici fizice nu contează, a răspuns la întrebarea de publicitate în aceşti termeni :

„Dragă domnilor:
Balenele sunt mereu înconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o viaţa sexuală foarte activă, rămân gravide şi au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza. Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti.
Se joaca si inoata, cutreiera mările, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia , marea Barens sau recifii de corali din Polinezia. Balenele cântă foarte bine şi chiar inregistreaza CD-uri.
Sunt impresionante şi, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, apărate şi admirate de toata lumea.

Sirenele nu există. Şi dacă ar exista, ar sta la coadă la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problemă serioasă de personalitate: „femeie sau peşte?”.Nu au viata sexuala, pentru că-i omoara pe bărbaţii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adevărat, dar singure şi triste.Pentru mine este clar, doresc sa fiu o BALENA.

PS: In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o inghetata impreuna cu copii (SIC!) mei, cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele mele.

Cu timpul câştigam în greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului.

Aşa că nu suntem grase, suntem teribil de culte.
De astăzi, când o sa ma uit la fundul meu în oglindă, o sa ma gândesc : – Dumnezeule, ce inteligenta sunt … „

Oare votanții USR și-au închipuit că vor avea parte de o inteligentă din asta când au pus ștampila pe buletinul de vot?

Foto: Facebook Sivache

 

 

2 ARII

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.