Acasă Actualitate „Sunt pielea p..lii”, tratat cu „scârbă” de pasagerii zborului Cluj București: „S-a...

„Sunt pielea p..lii”, tratat cu „scârbă” de pasagerii zborului Cluj București: „S-a făcut gaură în jurul lui”

DISTRIBUIȚI

În 2009, Ziarul Curentul prezenta interceptări cu Bogdan Chirieac și Roșca Stănescu în care cei doi îl șantajau pe șeful de atunci al Agenției Naționale de Integritate. Supărat că îl părăsise din nou amanta, Bogdan Chirieac se autodefinea ca fiind „pielea p..lii”. Ascultă AICI înregistrarea care a dus la excluderea celor doi din breasla jurnaliștilor de către Clubul Român de Presă, decizie nerespectată încă de atunci de posturile de televiziune ale mogulilor.

Valeriu Nicolae, fost secretar de stat în Guvernul Cioloș, povestește că a zburat în același avion cu Bogdan Chirieac. El relatează că toți românii din avion care l-au recunoscut l-au tratat cu „scârbă”.

„Am venit cu același avion cu Chirieac. S-a făcut gaură in jurul lui în autobuz. Un tip pe la vreo 30 -35 de ani își blestema cam tare norocul că trebuia să stea pe același rând cu vedeta Antenei 3 și a România TV la un prieten. Nimeni nu l-a salutat, nimeni nu i-a zâmbit. Scârba părea să fie reacția majoritară a tuturor celor care l-au recunoscut.
Mâncatul de căcat la televizor, chiar dacă metaforic, dăunează grav socializării pe cursa Cluj – București”, a scris Valeriu Nicolae pe Facebook.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.