Home Actualitate Surse: Managerul Șerban Dragosloveanu a internat-o pe Sivache noaptea ca hoții ca...

Surse: Managerul Șerban Dragosloveanu a internat-o pe Sivache noaptea ca hoții ca să o scape de revocare. Procurorii au intrat pe fir

DISTRIBUIŢI

Ieri am publicat informația că viceprimarul Horia Tomescu a decis revocarea Oanei Sivache din funcția de directoare generală a Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale din București după nici zece zile de la numirea cu cântec… politic și penal, așa cum a demascat Tomescu chiar pe contul său de Facebook. Ca să nu poată fi revocată, Oana Sivache s-a internat în spital, pe semnătura lui Șerban Dragosloveanu că doar n-o fi și Tomescu atât de rău să-i ceară plecarea când ea zace pe un pat de spital.

Problema i-a rezolvat-o Șerban Dragosloveanu, numit manager fără concurs tot prin decizia lui Vlad Voiculescu. Dragosloveanu este ginerele celebrului general SRI, Cristian Celea. Detalii AICI.

Astăzi, am primit informații despre internarea nejustificată a Oanei Sivache de către managerul interimar de la un avertizor indignat de ceea ce se întâmplă:

„Oana Sivache este internată la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular Foișor cu piciorul în ghips. A fost internată în data de 3 mai la 2 noaptea de către managerul interimar la spitalului, dr. Șerban Dragosloveanu, în condițiile în care Spitalul Foișor nu este un spital de urgență, fiind spital de cronici.
Este ținută pe pat în gips, deși la acest spital se operează nu se țin pacienții pe pat, în ghips. Este singurul caz din istoria spitalului când este internat în spital un pacient cu piciorul în gips.
Sivache nu trebuie să stea internată în spital! Să stea acasă nu pe clexanele și mâncarea spitalului.
La Foișor nu s-a procedat niciodată așa. Nu este urgență, nu este operată. Și ce să vedeți? A venit la ora 2 noaptea când spitalul nu are radiologie sau ghips. Trebuia să meargă la Spitalul Floreasca. Orice pacient ar fi fost redirecționat la un spital de urgență.
De ce o ține internată managerul interimar, dr. Șerban Dragosloveanu?”, se întreabă avertizorul de la Foișor.

Sursele noastre susțin că procurorii au fost sesizați despre internarea ilegală a directoarei generale a ASSMB, așa că, deși Sivache susținea pe Facebook că adoră să fie o balenă și că o femeie cu cât e mai grasă, cu atât e mai inteligentă, în cazul ei pare că nu se verifică regula!

2 ARII

  1. La spital trebuie programare – asa se transmite pacientilor – chiar daca vii cu o problema …si foarte ofensati unii medici – cand sunt in garda- cum iti permiti sa vii fara programare- parca ai merge la dentist.
    Atata timp cat manageri, sefi , sunt numiti fara a avea competente – si nu se iau in calcul profesionistii din sanatate de pe executie- ajungem unde ajungem.
    PSD- USR, PNL- specialisti ce numesc in functii de conducere, doar ca ei nu prea au habar de ceea ce fac.
    Mergem din ce in ce mai rau …

  2. La spitalul Foișor se pare că se operează doar dacă doctorului îi place de tine s-au dacă are chef! O am pe soția mea care ar trebui operată la șold, dar domnul doctor a zis că e o operație complicată și ar fi bine să o mai amânăm puțin! Sunt scârbit de tot ce înseamnă doctori și sistem medical de stat! Cu „stimă” și cu foarte multă scârbă Adrian!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.