Home Actualitate Ca să nu fie revocată, șefa medicilor și asistenților din Capitală a...

Ca să nu fie revocată, șefa medicilor și asistenților din Capitală a intrat într-un concediu medical à la longue

DISTRIBUIŢI

Începând cu 25 martie 2023 viceprimarul USR-PLUS al Capitalei a numit-o temporar în funcția de director general al Adinistrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București pe Oana Sivache, o submediocră susținută frenetic de Vlad Voiculescu. Printr-o postare pe Facebook, viceprimarul s-a scuzat pentru numire justificând-o ca fiind executată „în urma deciziei conducerii filialei USR București”, adică a lui Vlad Voiculescu.

Mai mulți jurnaliști au criticat numirea acestei individe care a încercat să intre prin cincurs în ASSMB pe un post de inspector dar a picat cu 4 puncte dintr-o sută.

Folosirea influenței ca lider de partid de către Vlad Voiculescu este infracțiune în Legea 78/2000

Într-o formă de protest față de propria-i prostie, Tomescu a anunțat că demisionează din funcția de membru în Biroul Local al Uniunii Salvați România, Filiala Sector 5.
Tomescu a explicat că „Doamna Sivache ocupă prin decizii politice ale conducerii USR București funcția de director general al Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București și funcția de membru în Consiliul de Administrație al STB. Din aceste două poziții, obține venituri din fonduri publice mai mari decât cele ale Președintelui României. Consider că aceste decizii reprezintă greșeli strategice care contravin promisiunilor noastre din campania electorală și vulnerabilizează imaginea și mesajele politice ale USR în ochii electoratului”, a conchis viceprimarul general Horia Tomescu.

Citește și Conduce 19 spitale și anunță că adoră să fie o balenă: cu cât mai grasă, cu atât mai inteligentă și mai cultă

Madam Sivache a plecat imediat după numire în GRECIA

Abia numită în cea mai înaltă funcție din instituția în care nu a putut câștiga un concurs, Sivache a plecat într-o scurtă vacanță în Grecia desigur cu bărbatul care să o facă să vibreze, după cum își descria chiar ea pe Facebook preferințele. Citește și Șefă peste mii de medici și asistenți a mințit că a absolvit în paralel YALE și MICHIGAN

Între timp ironizat de toată presa pentru că s-a lăsat folosit de șeful său, Horia Tomescu și-a dat seama că poate fi acuzat de complicitate la infracțiunea de folosire a influenței prin numirea Oanei Sivache la cererea lui Vlad Voiculescu și a decis s-o revoce pe închipuită din funcție, însă, ghinion, proaspăt întoarsă din Corfu, dâmbovițeanca și-a luat concediu medical, iar planul de revocare a fost dejucat.
Am solicitat în această seară fostului director general al ASSMB, Cristian Plută care acum este adjunctul lui Sivache să ne confirme informația dar acesta nu a răspuns până la publicarea acestui articol.

1 COMENTARIU

  1. Deci CM? Pai simplu DNA, inspectia muncii etc.. ar trebui sa verifice si sa-l traga la raspundere pe „medicul” care a facut asta!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.