Home Actualitate VIDEO: Horodniceanu, de la o privată de Drept la „voi știți cine...

VIDEO: Horodniceanu, de la o privată de Drept la „voi știți cine sunt eu?” Numai împărați în România!

DISTRIBUIŢI

Update: Inspecția Judiciară s-a sesizat din oficiu în cazul filmării cu procurorul Horodniceanu

Daniel Hordniceanu a absolvit în anul 1996 o facultate privată de Drept din Iași, Mihai Kogălniceanu. A condus DIICOT între 2015 și 2018, traficul de droguri proliferând și ajungând astăzi la un nivel de nestăpânit, vârsta clientelei coborând vertiginos spre 10 ani.

Astăzi, Horodniceanu este vicepreședinte al CSM și are un tupeu incomensurabil.

Jurnalist.ro „a intrat în posesia unei filmări incendiare, făcută în urmă cu câteva zile, în care „vedeta” este procurorul Horodniceanu. Ceea ce puteți auzi în cele 7 minute de montaj arată fără echivoc cum anumiți procurori se cred „semizei”, iar tupeul de a nu-i recunoaște în trafic ar trebui aspru sancționat. Dialogul filmat de unul dintre polițiștii care l-au oprit pe procuror este halucinant”: “Nu stiti cu cine vorbiti. Bine… Am sa va dau legitimatia mea de procuror… Nu vad cum ati putea avea tupeul asta cu un procuror care a condus structura de crima organizata a tarii… Eu sunt in masura sa fac orice… Din cauza mea aveti 15% la salariu. Eu am vorbit cu ministrul Oprea”

 

 

4 ARII

  1. Cum se face ca ajung toti neterminatii in posturi de decizie,mai ales cele din justitie,si ne bulverseaza vietile?Nu au nici macar cei sapte ani de acasa.Cu cat esti mai neterminat,mai necioplit cu ata esti mai bun de sef.Deci scoala nu ajuta la nimic.De asta fug toti de invatatura,nu ajuta la nimic.Prostia,smecheria,partidul si/sau U.M.,aste sunt valorile.

  2. Intrebarea mea e: de unde poate fi cunoscut procurorul? De la TV? Eu nu mă uit la TV și, probabil, nici polițiștii nu au timp pentru TV. Mitocănie crasă și narcisism care trebuie combătute prin schimbarea din funcție. Că i se urcă la cap.

  3. Procuror de la o facultate particulară…; ăștia care nu pot termina la stat, au cam băut cerneala în timpul școlii, dar le au cu școala vieții, cu tupeul etc. Nu este normal, ar trebui să fie demis. Alt uleios, actualul ministru al Justiției îi ia partea și spune că stai să vezi că nu a fost filmat de body-cam, încercând să inducă ideea că i s-a însecenat ceva de către cineva. E o probă de mare mârlăneală din partea lui Horodniceanu.

  4. Pana sa fie Horodniceanu tras la raspundere se pare ca se fac cercetari sa se gaseasca cel care la filmat pe uesimtitul asta cu tupeu de golan,merganduse pe indeea”nu conteaza ce le-am spus eu politistilor caci eu pot sa spun si sa fac ce vreau,intrebarea este cine ma filmat si a facut inregistrarea publica”spun asta pentru ca sau mai vazut cazuri cand vinovati nu contestau fapta ci modul in care au fost prinsi cand ei incalcau legea intrun fel sau altul.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.