Acasă Actualitate Zeci de mii de oameni protesează în Piața Victoriei pentru a doua...

Zeci de mii de oameni protesează în Piața Victoriei pentru a doua seară consecutiv. Un consilier guvernamental cere mitralierea protestatarilor

DISTRIBUIȚI

Un nou protest se desfășoară în această seară în fața Guvernului. Este a doua zi de proteste consecutive în Piața Victoriei după ce jandarmii au gazat vineri seară protestatarii din Piața Victoriei aruncând mii de grenade cu gaze lacrimogene. Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, întrebat astăzi câte grenade au fost aruncate, a evitat să răspundă.
În mod surprinzător, manifestanții violenți lipsesc în această seară. Probabil au fost tocmiți doar pentru o seară de cretini din PSD. Un astfel de dement este și Cristian Bîrdac, consilier la Secretariatul General al Guvernului, cu rang de secretar de stat, care a scris pe pagina de Facebook că protestatarii care au ieșit vineri seara în Piața Victoriei ”trebuiau mitraliați, nu stropiți cu apă”. Între timp, postarea a fost ștearsă, dar G4Media.ro a făcut o captură foto după postare. Vezi AICI.
Omul ia un salariu de peste 10.000 de lei pe lună și dacă pleacă guvernul ăsta pe el cine-l mai angajează că deja se știe că toți sunt angajați pe rudenie sau amantlâcuri.

Șefa acestui dement este Ioana-Andreea Lambru fosta amantă a lui Radu Stroe, Dian Popescu și Mihai Bălășescu. Fata adora să facă sex pe canapeaua lui Crin. Acum e secretar general al guvernului și președinte la Hidroelectrica. Vezi AICI

Asta care cade e Secretar General al Guvernului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.