Acasă Auto Noi anvelope de inalta performanta destinate vitezelor ametitoare

Noi anvelope de inalta performanta destinate vitezelor ametitoare

DISTRIBUIȚI


Cu elemente de design inspirate din lumea curselor, Goodyear a lansat o noua anvelopa cu indice de viteza H, destinata entuziastilor care solicita performante inalte si acorda, totodata, o mare atentie sigurantei la volan. Noua anvelopa radiala Goodyear Eagle GT-HR inlocuieste populara linie de modele Eagle HP si 18 dimensiuni de GT II, oferind o crestere a performantelor pentru soferii doritori de viteza. Eagle GT-HR asigura o serie de performante de nivel sporit in comparatie cu anvelopele de generatie anterioara. In plus, are un pret atragator si asigura o durata mai indelungata de viata a suprafetei de rulare.

Pentru un nivel crescut de aderenta la suprafata de rulare, modelul directional al pneului asigura o tractiune adaptata tuturor anotimpurilor, pe carosabil umed sau uscat, in egala masura. Amprenta pneului, optimizata pe calculator, asigura o distribuire constanta a greutatii pe suprafata de rulare, ceea ce ofera soferilor posibilitatea de a manevra rapid vehiculul care raspunde prompt la comezi, fara a compromite durata de viata a pneurilor. O noua caracteristica, tehnologia de fabricatie RaceWrap(TM), a fost pusa la punct de Goodyear pentru anvelopele de curse Eagle utilizate in NASCAR. Ca si anvelopele de curse Eagle, modelul Eagle GT-HR este construit cu un strat robust, care se infasoara din centrul suprafetei de rulare in jurul talonului si pe peretele lateral. In ceea ce priveste aplicatiile, modelul Eagle GT-HR este conceput pentru cele mai recente modele de masini de performanta si pentru modele sport sedan.

Inlocuind modelul Eagle HP – lansat initial in 1997 – si 18 modele de Eagle GT II, modelul Eagle GT-HR reprezinta un progres semnificativ in categoria de anvelope de inalta performanta pentru Goodyear si clientii companiei. Anvelopa are o durata de viata garantata pentru 80.000 km rulati si este disponibila, initial, in 20 de dimensiuni de inalta performanta.

-Modelul Eagle GT-HR este produsul ideal pentru un entuziast al masinilor, care cauta produse de valoare, de inalta performanta; acesta joaca un rol vital in cresterea generala a calitatii in gama de anvelope de inalta performanta Eagle,- a declarat Bob Toth, Marketing Manager Goodyear pentru anvelope de inalta performanta.

Modelul Eagle GT-HR, alaturi de Eagle RS-A, LS si GT II, reprezinta optiunile din segmentul de performanta ridicata. In segmentul de ultraperformanta, oferta Goodyear include modelele Eagle F1 GS-D3, F1 Supercar, F1 GS si HP Ultra Plus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.