Acasă Auto Revolutia BMW continua

Revolutia BMW continua

DISTRIBUIȚI

Au trecut numai doua saptamani de la lansarea oficiala a noii serii 5 a germanilor de la BMW si un nou anunt-surpriza vine sa tulbure apele si sa sperie concurenta. Noul BMW Seria 6 este gata sa-si faca aparitia. Marele coupe german se intoarce, mai puternic si mai feroce ca oricand.

La aproape patru ani de la abandonarea ideii de a construi o Serie 8 si la alti 14 de la prima versiune 6, o a doua generatie a supermasinii produse la Munchen este pregatita sa rupa gura targului la Frankfurt Motor Show in septembrie. Renasterea acestui coupe cu patru locuri este o adevarata surpriza chiar si pentru fanii BMW, iar aspectul sau fenomenal starneste chiote de incantare. -Vrem sa dam coupe-urilor si cabrioletelor produse de noi un design individualist si o diferentiere mai mare de variantele sedan si touring-, a declarat, plin de mandrie, oficialul BMW, Chris Bangle.

Noua Seria 6 beneficiaza de cele mai noi cuceriri ale tehnologiei, fiind construita din materiale usoare pentru a reduce greutatea si pentru a repartiza in mod egal masele pe cele doua punti. Uzina de forta care propulseaza impetuosul vehicul este un V8 de 4.4 litri preluat de la 745i, care impinge masina de la 0 la 100km/h in numai 5.6 secunde. In a doua jumatate a lui 2004, va pune in vanzare si o versiune 645Ci cu motor V8 de 3.5 litri, ca si o varianta economica, 630Ci, cu propulsor cu sase cilindri in linie de 3.0 litri, urmand ca in 2005 BMW sa lanseze o varianta M6 dotata cu un motor V10 de 550 cai-putere. Toate aceste fabuloase motoare vor fi completate de o serie de trei transmisii cu sase trepte, manuala, automatica si secventiala. BMW 6 va prelua de la recent lansata serie 5 majoritatea accesoriilor electronice de comanda si control, inclusiv -Active Steering- si farurile adaptive.

Primii care vor putea cumpara noul coupe BMW vor fi americanii, tot ei beneficiind si de lansarea oficiala a variantei decapotabile care va debuta in ianuarie la Detroit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.