Acasă Cultură Gluma din cabina de proba

Gluma din cabina de proba

DISTRIBUIȚI

Ni s-a povestit ca o trupa de ghidusi care actioneaza intr-o emisiune intitulata, modest, -Cacealmaua- i-au bagat lui Sabin Ilie (fotbalistul, nu mai puneti intrebari stupide) o domnisoara in cabina unde se retrasese sa probeze ceva. O haina, niste pantaloni, o sapca poate. Ei, si domnisoara asta, nici una, nici doua, pe cand nici nu-si trasese omul bine sapca pe ochi sau pantalonii, se repede ca un fundas turbat de coruptia din fotbalul romanesc si – ba prin alunecare, ba prin sarituri la cap, ba prin intrari din spate, il ia la pupat. Acum, va dati seama ca nici un barbat, fie el si fotbalist, nu e atat de naiv sa-si inchipuie ca vine una la el sa-l rasfete pe degeaba. Si mai punem la socoteala si vremurile in care traim, asa ca intr-o prima faza omul s-o fi cautat prin buzunare, sa vada daca nu cumva l-a facut aia. Gasind portmoneul la locul sau, i-a venit inima la loc indeajuns incat sa poata trece la contraatac. Pai unde nu ti-a luat-o pe fata la niste, cum le zice, teclinguri (branciuri) de-astea, de-ale lor, exersate indelung atat pe gazon, cat si in viata, de-a crezut agresoarea ca nu mai scapa cu viata. Ce-i drept, dupa cum am auzit, a incasat nu numai scatoalce, ci si un banut bun pentru fiecare vanataie. Tara noastra, in paranteza fie spus, e plina de oameni care s-ar lasa invinetiti contra cost.

Buna gluma, ce sa zicem, aproape ca ne-a parut rau ca n-am asistat personal la ea, sa ne prapadim si noi de ras cum pesemne ca or fi patit si protagonistii. Ne-am amintit cu aceasta ocazie ca o alta victima a echipei respective, intamplator o persoana care are unele probleme cu inima, a fost recrutata, fara s-o stie, desigur (caci ce farmec ar mai avea infarctul?), sa evolueze intr-un soi de sceneta cu mafioti, in cursul careia i se lipea de tampla teava unui pistol. Inca o proba ca imaginatia creatoare a unor adevarati oameni de televiziune nu se teme de limite, ea apropiindu-se uneori chiar si de acelea ale nesimtirii.

Pe vremuri, daca nu ne insala memoria ahtiata dupa acest gen de detalii, in care pare ca s-a cuibarit gloria divertismentului televizat, o versiune a inventiei cu pricina se numea -Paparazzi-. Poate ca nu atinsese culmile pe care se lafaie astazi realizatorii ei, dar in orice caz promitea mult inca de pe atunci. Nu stim ce masuri de precautie sa ne luam pentru ca nu cumva sa pierdem episodul in care tinta glumelor va fi dusa in direct la spital ori la cimitir.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.