Home Dezvăluiri Firea îl bagă în pușcărie și pe Pandele: are economii puse deoparte...

Firea îl bagă în pușcărie și pe Pandele: are economii puse deoparte dar nedeclarate. VIDEO

DISTRIBUIŢI

Gabrielei Firea nu prea-i mai iese nimic în ultimii ani: s-a măritat cu un complice din dosarul „FLOTA”, ÎCCJ a decis irevocabil că a șantajat un membru CNA, fiul ei din prima căsătorie a picat Bacalaureatul cu nota 1,2 la Limba Română, CNCD a hotărât că a discriminat persoanele fără copii, a fost prinsă cu minciuna în ziua turului doi când a prezentat secția de vot din Liverpool, spunând că e din zona Londrei și multe altele.
Singura realizare a senatoarei PSD este învinuirea lui Traian Băsescu pentru șantaj. Să vedem dacă se va ajunge și la trimitere în judecată și condamnare, că în caz contrar, Firea va fi și mai penibilă decât e acum când  zicala românească: „hoțul strigă hoții” a fost transformată în „șantajista strigă șantajistul”.

Dar să vedem ce dialog purta cu Simona Gherghe, Gabriela Firea, invitată la emisiunea ACCES DIRECT, în septembrie 2010, la câteva zile după căsătoria cu primarul din Voluntari, Florentin Pandele:

Simona Gherghe: „Ai primit inel de logodnă?”
Gabriela Firea: „Am primit un inel de logodnă”
Simona Gherghe: „E un bărbat darnic dl. Pandele?”
Gabriela Firea: „Este un bărbat foarte darnic cu prietenii și familia lui. Îi face foarte mare plăcere să-i vadă pe cei din jurul lui foarte fericiți”
„Să nu-ți închipui că m-a impresionat cu vreun Ferrari, că mi-a cumpărat, nu știu, un Maserati. Oricum e bugetar, nu? Deci are salariu de primar. Dar are niște economii puse deoparte din momentele în care a fost comandant de navă foarte mulți ani și câștiga bine.”

Până aici n-ar fi fost nicio problemă dar când verifici declarațiile anuale de avere depuse de primarul Florentin Pandele începând cu anul 2007, constați că la rubrica „Conturi şi depozite bancare, fonduri de investiţii, forme echivalente de economisire şi investire, inclusiv cardurile de credit, dacă valoarea însumată a tuturor acestora depăşeşte 5.000 de euro” acesta, fără excepție, a declarat ZERO economii.
Prietenii ar spune: „poate avea sub 5000 de euro”. Da, până la momentul căsătoriei ar putea fi valabilă ipoteza dar la momentul căsătoriei declarația averii lui Pandele a fost depusă cumulat cu averea lui Firea care avea la momentul acela sute de mii prin conturi și buzunare. Așa că valoarea însumată a celor două averi depășea 5000 de euro la momentul poveștii spuse de Firea la tv iar Pandele era obligat să-și declare și 500 de EURO economisiți.
Aici există două posibilități: ori Pandele și-a declarat în fals averea, ori are bani din surse ce nu pot fi menționate în declarația de avere. În ambele cazuri, Pandele riscă pușcăria iar ca model, săptămâna trecută, ANI tocmai ce s-a apucat să verifice averea lui Mugur Isărescu în urma unei declarații televizate.
Pandele ar mai putea scăpa totuși dacă ar duce anchetatorilor un certificat că Firea e mitomană deși pare sinceră. Priviți-o de la minutul 5.53. Nu pare să mintă că Pandele ar avea economii importante:

https://www.youtube.com/watch?v=8N2UsEx9_Ho

2 ARII

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.