Acasă Dezvăluiri Laura Gafton, directoarea care a angajat-o pe Codruța Filip la MS, e...

Laura Gafton, directoarea care a angajat-o pe Codruța Filip la MS, e pupila lui Dan Voiculescu și e tot din Iași

DISTRIBUIȚI

Tânăra Codruța Filip angajată la Ministerul Sănătății despre care Nelu Tătaru spune că de fapt nu e angajată, este din Iași. Directoarea direcției care monitorizează și implementează spitalele regionale care a fost și șefa comisiei de interviu, Laura Gafton, este tot din Iași.

În urmă cu 8 ani, pe 10 septembrie 2012, ziarul Curentul dezvăluia că „Ministerul Agriculturii, condus de Daniel Constantin, se pregătește să-i ofere unei aghiotante din teritoriu, pe numele ei Cristina Laura Gafton (foto dreapta) un post de directoare în minister . Conform unui anunț postat pe site-ul Ministerului Agriculturii pe 23 august, în data de 21 septembrie se va organiza concurs pentru ocuparea funcției de director general al Laboratorului Central pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor București. O poziție importantă care presupune sau au trebui să presupună o experiență importantă în domeniu, dublată de cunoștințe solide. Dacă nu ești membru al Partidului Conservator. În condițiile în care ai carnetul de membru de partid în buzunar și ești un soldat zelos în armata lui Voiculescu, aceasta e singura recomandare de care ai nevoie pentru a obține acest post cu greutate în domeniul agricol. Potrivit informațiilor noastre, anunțul pentru concurs a fost pregătit astfel încât să se potrivească mănușă profilului profesional al Cristinei Gafton, incluzându-se ca spe­cializări și farmacia, iar experiența a fost redusă la 3 ani, pentru că juna conservatoare nu a intrat de prea multă vreme în câmpul muncii.”. DETALII AICI.
Pe 3 octombrie 2012 am publicat rezultatul concursului: Laura Cristina Gafton a ajuns din farmacistă directoare în Ministerul Agriculturii. Citește pe larg în articolul Tânăra domniță de la Iași a primit funcție înaltă în ministerul lui Ăla micu al lui Voiculescu
Între anii 2012 și 2016 nu s-a mai auzit nimic de Laura Gafton în afară de faptul că în 2013 omoară o femeie pe șosea într-o vineri seara, în timp ce conducea spre Iași.

În 2016, deși era în închisoare, executând pedeapsa de 10 ani, Dan Voiculescu a încercat prin interpuși să o planteze pe Gafton la Direcția Politica Medicamentului din Ministerul Sănătății dar după ce Ziarul Curentul a dezvăluit că se încearcă trucarea unui concurs, (citește AICI ), acesta s-a anulat și Laura Gafton a plecat înapoi la Iași, lucrând la Consiliul Județean Iași până în 2018 când Sorina Pintea a adus-o directoare în Ministerul Sănătății.

Anul trecut, Gafton a trucat un concurs scris după cum dezvăluia 7est.ro. dar Pintea nici nu a vrut să audă să o demită iar Tătaru o ține în continuare în funcție.

Cât a fost ministru, Pintea a fost proslăvită de prezentatorii Antenei 3 iar acum e rândul lui Nelu Tătaru să fie lingușit în studiourile Antenei 3 că așa se întâmplă când ai grijă de oamenii lui „domn profesor”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.