DISTRIBUIŢI
Cine a văzut această fetiță este rugat să anunțe cea mai apropiată secție de poliție.

Mama unei fetițe de doi ani din Galați trăiește drama de a nu-și putea vedea copilul, deși cea mică are domiciliul stabilit de instanță acasă la femeie.
Alin și Violeta Dumitrașcu s-au mutat în Statele Unite în urmă cu 8 ani, întorcându-se în România pentru nașterea fetiței lor în 2019. Cum între timp a venit pandemia și zborurile s-au anulat, familia nu s-a mai putut întoarce în SUA. În vara anului 2020, Alin a plecat cu fetița și bunica paternă a fetiței în SUA, pentru jumătate de an, Violeta semnând o procură în acest sens.
Alin nu s-a mai întors cu fetița în țară și câteva luni mai târziu, Curtea districtuală din Colorado, la cererea Violetei l-a obligat pe acesta să plece în România cu cea mică, iar Judecătoria Galați a stabilit domiciliul fetiței în Galați, la mamă acasă. Alin a venit cu fetița însă nu a dus-o la Galați, ci s-a stabilit în Făgăraș împreună cu bunica paternă.
Violeta a apelat la un executor judecătoresc însă acesta nu a găsit fetița să o ia și să i-o predea mamei.
Timp de șase luni mama fetiței a bombardat autoritățile cu plângeri și petiții în speranța că își va găsi fetița pentru a o lua acasă, însă polițiștii nu au reușit să o găsească pe teritoriul României.
În mod repetat polițiștii au asigurat-o pe Violeta că fetița nu a ieșit din țară și așa cum se vede și din documentul prezentat aceștia susțin că fetița și tatăl au fost dați în urmărire ca persoane dispărute.
Pe site-ul Poliției Române apare fetița la secțiunea copii dispruți, însă Alin Dumitrașcu nu apare la „persoane dispărute”, „persoane urmărite” sau „Most wanted”.

Disperată, mama a apelat la ziariști: „Va rog ajutati-ma sa vada cat mai multa lume poza cu fetita si poate o recunoaste cineva pe strada sau Politia Romana face ceva sa-mi gaseasca fetita! Sunt o mama foarte ingrijorata care nu stiu unde e copilul meu, nu stiu in ce conditii traieste, imi e teama ca tatal sa nu ii puna viata in pericol!”, spune Violeta Dumitrașcu.
Acum mai rămâne ca Poliția Română să explice de ce timp de șase luni nu au putut să localizeze fetița și nici pe tatăl acesteia și cum se explică faptul că tatăl nu apare pe site-ul poliției așa cum au transmis în scris polițiștii din Brașov.

Cine a văzut această fetiță este rugat să anunțe cea mai apropiată secție de poliție.
Vom reveni.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.