DISTRIBUIŢI
președintele psd brașov

Președintele PSD Brașov, Marius Dunca, a fost demis din fruntea ANPC după tragedia de la Colectiv pentru că deși putea să suspende activitatea clubului în ziua de 30 octombrie 2015, nu a făcut-o. Dar viața lui Dunca merge mai departe, bine mersi. Plin de bani, Dunca a realizat, conform declarațiilor sale de avere, în 2012-2017 venituri medii de 12.000 de euro pe an, dar conduce un Audi A8 nedeclarat, limuzină comparabilă ca preț cu cea primită de Simona Halep când a devenit Nr. 1 mondial, scrie jurnalistul Cătălin Tolontan. Șmecher de doi lei, Dunca a explicat pentru tolo.ro că mașina și penthouse-ul în care locuiește au fost achiziționate de iubita sa care e antreprenor, doar că firma acesteia nu a realizat niciodată profit, având o cifră de afaceri anuală de 10.000 de Euro. Citiți ancheta lui Cătălin Tolontan AICI.
Sâmbătă, Dunca a fost fotografiat pe litoral, îmbrăcat în haine scumpe pe care le-a asortat cu un ceas Roger Dubuis, estimat la peste 15.000 de euro, după ce a petrecut câteva ore pe ”plaja milionarilor” de la Loft. Detalii AICI.

Cât era președintele ANPC, Dunca s-a remarcat prin amenzi de genul celei aplicate la Banca Românească de 40.000 lei, pentru încasare nelegală de comisioane la 27.000 contracte, adică o amenda de 1,48 lei pe fiecare contract ilegal.

Vezi și cum a vrut Dunca,inginer mecanic, să-i ia jobul lui Isărescu

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.