Home Dezvăluiri Procesul fiului generalului ce comanda tancurile în 1989, a început exact la...

Procesul fiului generalului ce comanda tancurile în 1989, a început exact la 26 de ani de la crime

DISTRIBUIŢI

DNA nu poate ancheta, conform legii, evenimentele din 1989 dar face dreptate din nou morților de la INTER așa cum arătam și anul trecut în articolul DNA răzbună morții de la baricada de la Intercontinental din 21 decembrie 1989. Tinerii care eram atunci am cerut: „dreptate, ochii plânși vor să te vadă!”. Începem să o întrezărim!
Pe 18 Decembrie 2015, Tiberiu Urdăreanu, patronul UTI, a fost trimis în judecată de DNA pentru corupție. Infractorul este, desigur, fiul tatălui său, fostul general Tiberiu S. Urdăreanu, fost șef al Comandamentului Trupelor de Tancuri și Auto în vremea regimului comunist și personaj controversat al evenimentelor din 1989 când tancurile sale au trecut peste baricada de la Universitate, ucigând revoluționarii din stradă. Dl. GOE (aka Tiberiu Urdăreanu) a reușit să-și treacă în CV studii superioare, absolvind două facultăți la 44 și 45 de ani, ceea ce nu l-a împiedicat însă să ruleze prin firmele sale o mare parte din banii statului român. Doar era și băiatul lui tata și știa și să dea șpăgi.

CITEȘTE ȘI Tiberiu Urdăreanu mai tare ca Sebastian Ghiță la contracte cu statul pe IT?

Primul termen de judecată a avut loc exact în ziua de 21 Decembrie 2015 (mulțumim DNA pentru perfecta sincronizare!). Procurorii care au anchetat crimele Revoluției conduși de celebrul Dan Voinea nu au fost în stare să găsească ucigașii, dosarul fiind închis cu AN (autor necunoscut). Nu-i nimic, ne mulțumim și cu copiii ucigașilor. Anul acesta, episodul 1, Urdăreanu.
Așteptăm episoadele următoare cu interes.

Primul termen de judecată a avut loc, așadar, la 26 de ani de la crimele comise de tancurile ucigașe. Urdăreanu e acuzat de dare de mită infracțiune care se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani. Având în vedere că mita se ridică la 6.961.430 lei, pedeapsa va fi spre maxim. Luni, judecătorii Tribunalului București au menținut arestul preventiv al primarului Nechita care va face Crăciunul la Beciul Domnesc și au ridicat măsura arestului la domiciliu pentru Urdăreanu. Acesta, nemulțumit, a contestat decizia judecătorilor, sperând că va executa pe durata procesului o mare parte din condamnare în arest la domiciliu. Cel mai probabil, Urdăreanu va recunoaște faptele la primul termen de judecată pe fond, probele procurorilor fiind irefutabile: declarații de martori, interceptări, extrasele de cont cu urma banilor și dovezi ale plăților mitei. Urdăreanu și-a făcut următoarele calcule:  recunoașterea faptelor îi aduce o reducere cu o treime a limitelor pedepsei, va mai denunța o mită dată altcuiva și va obține încă o reducere cu jumătate, putând astfel să ia maxim 2 ani și 4 luni de închisoare din care dacă face un an în arest la domiciliu, având și peste 60 de ani este ca și eliberat. Dar cum vă spuneam, fiul nevinovatului general tanchist va plăti și pentru faptele tatălui. Măcar în mințile noastre!

FOTO baricadainter1989.blogspot.com

CITEȘTE ȘI Fiii generalilor Urdăreanu și Oprescu o nouă țeapă de 2,5 milioane de EURO dată pulimii

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.