Home Dezvăluiri Rețeta de spălare de bani a Anei Maria Pătru: a cumpărat teren...

Rețeta de spălare de bani a Anei Maria Pătru: a cumpărat teren din șpagă pe numele bunicii și acum se plânge că aceasta e prea bătrână să fie audiată la DNA

DISTRIBUIŢI

Deși e plasată sub două controale judiciare, neavând voie să ia legătura nici direct, nici indirect cu anumite persoane din dosare, fosta șefă AEP, Ana Maria Pătru face turul televiziunilor, transmițând diverse mesaje. Aseară mesajul a fost: „atenție, a chemat-o pe bunica! Fiți pregătiți!”. Fără ca jurnaliștii care o intervievau să o întrebe în ce calitate a fost bunica ei citată la DNA deși aceasta primise o citație prin poștă pe care îi scria calitatea, Ana Maria Pătru în câteva minute a trecut de la agonie la extaz: bunica e foarte speriată, disperată, a început să plângă, ca două minute mai târziu să ne spună că bunica e foarte curajoasă, are mintea la ea, știe exact ce se întâmplă, e mai curajoasă decât mine. Desigur că Mihai Gâdea nu a sesizat că Pătru minte din nou.
Pe jurnaliștii de la luju.ro, i-a impresionat spunându-le că procurorii „au trecut la speriat bătrâne de 90 de ani”, fiindu-i citată bunica, „chipurile să vină să explice de unde are un teren de 1000 m.p. cumpărat cu foarte mulți ani în urmă. Chiar nu puteau să afle din acte? Chiar nu știu acești indivizi că oamenii nu pot fi obligați să dea mărturie împotriva rudelor lor?”, se întreabă jurnaliștii de la luju.ro.
Numai că bunica nu are 90 de ani, pământul nu a fost cumpărat în urmă cu foarte mulți ani, ci în 2013 iar procurorii nu vor să afle de unde l-a cumpărat, contractul fiind deja la dosarul penal, ci de unde a avut bătrâna țărancă 130.000 de EURO cash ca să achite terenul din buricul Voluntariului pe care Pătru și-a construit o super vilă punându-și amantul și verișorul să spele alți 437.314,13 euro. Cât despre mărturia împotriva rudelor, acum două săptămâni CCR a declarat neconstituțional articolul 117 alin.(1) lit.a) și b) din Codul de Procedură Penală prin care rudele pot refuza să depună mărturie, judecătorii motivând că erau excluși concubinii (așa cum e de exemplu în civil). Când CCR declară neconstituțional un articol, acesta își suspendă pentru 45 de zile efectele, adică în acest caz rudele sunt obligate să depună mărturie, timp în care legiuitorul trebuie să schimbe textul conform deciziei Curții. Dacă acest lucru nu se întâmplă, articolul își încetează efectele de tot. Așa că Dragnea și cu Ponta trebuie rapid să schimbe articolul ca să nu înceapă Ana Maria Pătru să-și amintească de alte contracte pe care le-a încredințat lui Ghiță, cum a fost votată de PSD să devină președinta AEP că totuși Băsescu n-o pusese decât vicepreședinte că ea nu arăta ca Bica și ca Udrea, suple, frumușele iar intervențiile estetice au ajutat-o doar parțial. De altfel și amanții pe care zburdalnica Pătru i-a declarat în fața judecătorilor sunt toți mici și grași. Se potrivesc cu ea, adică. Spre deosebire de multiplul încornorat, soțul ei care e mai înăltuț și suplu și de actualul amant care e și mai tânăr cu 13 ani decât ea. Numai că așa cum i-a declarat judecătoarei Tribunalului București fără nicio jenă, ea era nefericită în căsnicie și a acceptat să-și înșele soțul în urma cadourilor scumpe și luxoase primite de la amanți, lăsând-o și pe magistrată cu gura căscată. Menționăm că prostituția și adulterul nu mai sunt infracțiuni.

La Antena 3, Pătru a declarat că procurorii răi o vor chema probabil și pe mama ei la DNA Ploiești. Nu probabil, ci sigur pentru că mama lui Pătru după ce a ieșit la pensie ca profesoară de limba română a fost angajată la RAAPPS, fără vreun concurs și nu ca să scrie compuneri, ci ca directoare la Olănești, funcție din care a trebuit să depună declarații de avere. Procurorii au descoperit că mama lui Pătru a achiziționat un apartament pe malul mării „cu suma de 80.000 euro (din care 75.000 euro au fost achitați, în numerar, cu titlu de avans, diferența de preț în sumă de 5.000 euro fiind achitată prin virament bancar)”. Nu-i normal să o cheme procurorii să o întrebe, femeie de unde ai avut 75.000 de Euro cash că în declarația de avere nu i-ai trecut. Că poate nu sunt din șpaga luată de fiică-sa, de 600.000 de Euro. Poate i-a găsit pe stradă. Sau din meditații nedeclarate la fisc. Sau poate i-a primit cadou de ziua ei. La fel și bunica.

În presă au apărut mai multe Stenograme care arată că știind că a fost denunțată de amant Ana Maria Pătru a încercat înainte de arestare să influențeze declarațiile părților din dosar.

Cu averea sechestrată și cu toate conturile blocate de procurori, Ana Maria Pătru  a încercat din arest și să o escrocheze pe Irina Socol de 275.000 de Euro, spunând că o să-i fie omorât copilul.

După ce și-a recunoscut faptele inclusiv în fața judecătorilor Pătru a fost plasată în arest la domiciliu  și a început să viseze din nou la cât de inteligentă este ea de fapt și a povestit unor apropiați care au și înregistrat-o că Liviu Dragnea i-a trimis o importantă sumă de bani printr-un senator PSD. Probabil aceștia sunt banii din care ea  acum trăiește, plătește avocați, se laudă că plătește ziariști (ascultă declarația ei AICI), merge la mare unde dă interviuri presei. Înregistrarea cu Pătru ar fi fost deja predată procurorilor.
În același timp și Pătru susține că are înregistrări cu emisarul lui Liviu Dragnea și că le va folosi în cazul în care va putea beneficia de „un 19” cu ele. Articolul 19 este cel care înjumătățește limitele de pedeapsă în urma unui denunț. Pătru a și recunoscut recent la RTV că i-a denunțat pe Udrea și pe Dragnea și nu a negat că ar fi primit bani de la șeful PSD .

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Un lucru vreau sa ma lămuresc: de unde știți ma voi ăștia de la curentul,toate aceste inginerii si n-au fost cunoscute de opinia publica pana acum? De ce sa nu cred eu ca sunt fabulații manipulatoare ? Adevărul va ieși la iveala oricât ați încerca voi să-l manipulați !!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.